Rabat til Fårup Sommerland

Lejer I et sommerhus i Jylland, indenfor Fårup Sommerlands åbningsperiode, får I en rabatkupon til Fårup Sommerland. Der gives 10 % rabat på både 1-dags og 2-dags billetter. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til Faarup Sommerland: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus i Jylland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringe sammen med dit NOVASOL lejebevis. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Faarup Sommerland. 

 

Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2021 kåret til den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio besøgende og er samtidig en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Nyhed 2022 - Danmarks største rutsjebane 

Glæd jer til Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane rejser sig fra Fårups skovbunden i påsken 2022. Fønix vil stige 40 meter op mod himlen - og brede sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Fønix bliver ubetinget den hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen!

Fønix kan prøves af fartglade gæster helt ned til 120 cm.

Fønix i Fårup Sommerland

Danmarks største vandland

I Fårup finder man også Danmarks største Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, der er opvarmet til 27 grader. Du kan også suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmpe baderingene i Vandslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops.

Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan man få taget fusen på sanserne i 4D-biografen eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor vi har tændt op i grillerne til fri afbenyttelse – helt gratis. I Fårups restauranter kan hele familien finde sine livretter – både i lækre buffetrestauranter og i parkens mange andre spisesteder. Er man til økologi, kan man prøve det 100 % økologiske spisested, Skovens Pasta. Vores nyeste madkoncept er social dining i OASEN, hvor samværet omkring bordet og den hyggelige stemning er i fokus. Her bliver retterne serveret portionsanrettet på en træplanke, og så kan I deles, som I har lyst.

Badeland Fårup Sommerland

Fart, sjov og hygge for både store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngste kan fx snuppe en tur i Den Røde Baron, hvor de små piloter selv styrer deres flyvemaskine. Én anden af børnenes favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Saven, der er den eneste rutsjebane i Danmark, som kører både forlæns og baglæns!

Fårup er meget mere end sjove rutsjebaner. Man kan også boltre sig med fx hoppepuder, talrige trampoliner, hesteridning, minigolf, kanofart, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Og så er Fårup fremfor alt hygge og ægte skovstemning!  

Orkanen Fårup Sommerland

Oplevelser i international klasse!

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster. Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent samt vundet en lang række priser. I 2021 er Fårup kåret som den bedste forlystelsespark i Europa med under 1,5 mio besøgende ved den internationale prisuddeling Park World Excellence Awards 2021. Derudover er vi kåret til Verdens 3. bedste service (IAAPA, 2015) og Nordens bedste sommerland senest i 2018. Vores forlystelse Saven blev kåret til bedste nye rutsjebane i Europa ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2020.

 

Oplevelser i Fårup Sommerland

 

| Redaktør
(Først publiceret )