Få rabat til Dragsholm Colf Club

Lej sommerhus på Sjælland og få 30 % rabat hos Dragsholm Golf Club.  

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabat til Dragsholm Golf Club: 

24 timer efter bestilling af et sommerhus på Sjælland, vil du få adgang til en rabatvoucher i din MyBooking. Denne rabatvoucher skal du udskrive og medbringes til Dragsholm Golf Club. 

Golf for alle

Dragsholm Golf Club er klubben for alle, da vi har 3 udfordrende baner:

  • 18 huls banen til den erfarne med sikkert Danmarks mest spændende og kuperede greens.
  • 9 huls banen til Pay & Play spilleren eller medlemmet.
  • Par-3 banen er både til Pay & Play spilleren, den nystartede golfspiller. Kom og få  en golfoplevelse på vores smukke baner.

18 hulsbanen

18 hulsbanen med Danmarks største greens.
Banen er beliggende for foden af et af Danmarks højeste punkter Vejrhøj på 121 m. Det kuperede landskab med de mange søer og gærder er udnyttet på bedste måde. Fra hele banen er der en flot udsigt udover Lammefjorden, og på de klare dage kan Holbæk skimtes i horisonten fra de højeste punkter på banen. Der er en smuk udsigt over morænelandskabet mod Vejrhøj, Åsen, Riis og Veddinge og med Høve Mølle i baggrunden. Banen er karakteristisk med sine store, hurtige og ondulerede greens på ca 800 m2 (som en parcelhusgrund), de kuperede og brede fairways, den plejede rough, masser af store bunkers og vinden kan være en væsentlig og afvekslende faktor. På hul 2, hul 3, hul 10, hul 15 og hul 18 kan vand komme i spil. Se mere på den flotte.

Banen har været anvendt til Internationale turneringer og DM og fået stor ros af deltagerne, selvom deres score havde drillet dem.

9. hulsbanen (Pay & Play)

9 hulsbanen er en golfbane som i sværhedsgrad ligger mellem Par 3 banen og 18 hullers banen. Flere af hullerne har samme sværhedsgrad som 18 hulsbanen, så der er masser af udfordringer. Banen har både par 3, par 4 og par 5 huller, og på flere af hullerne er der store højdeforskelle både op og ned. På hul 7 er Tee sted højt beliggende og der slås over en sø ned til green. Et flot og spændende hul. Nyd den smukke udsigt. På hul 3 og hul 8 kan vand også komme i spil. Fairways er brede og greens lettere ondulerede. Masser af bunkers. En golfbane, der kræver god afstandsbedømmelse. Nogle medlemmer påstår banen er ligeså svær, som 18 hullers banen. Men kom og prøv den. Rigtig god bane til den øvede Pay and Play spiller.

9 huls par 3 bane

9 huls Par 3 bane er den korteste og sjoveste af vores baner og en rigtig lille golfbane med både gule og røde teesteder. Hullerne er ca. 100 meter lange, og det er derfor en god bane at begynde på. Der er samme udfordringer som på de 2 andre baner, men du skal ikke slå så langt. Men pas på, banen byder alligevel på udfordringer i form af bunkers og specielt på hul 5, hvor den direkte vej til greenen går over en sø! Er du øvet golfspiller, er det den perfekte bane at træne det korte spil på. Det er Danmarks smukkeste og bedste par 3 bane.

 

| Administrator
(Først publiceret )