Når du lejer feriebolig igennem NOVASO får du altid 15 % rabat på billeje hos AVIS.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sådan opnår du rabatten: 

For at opnå rabatten hos AVIS, skal du benytte det direkte link samt rabatkode til AVIS, som du finder i din MyBooking. Du får adgang til linket 24 timer efter at du har bestilt en feriebolig. 

AVIS Biludlejning 

AVIS er verdens største biludlejningsselskab med over 5.450 lokationer i hele verden. Størst repræsenteret er AVIS i Europa med mere end 2.160 lokationer. Det er derfor et naturligt valgt, at NOVASOL netop har teamet op med AVIS om at tilbyde vores fælles kunder den bedste oplevelse, da det er vores fælles mål at kunderne skal have en oplevelse udover deres forventninger.

Med udgangspunkt i en tryg kundeoplevelse har AVIS siden 1962 udlevet deres verdenskendte slogan ”We Try Harder” og netop målet om at gøre det mere er det forenelige mellem AVIS og NOVASOL.

Har du spørgsmål til biludlejning eller andre ønsker/behov, så kan du altid kontakte AVIS danske kontor på: Mail: sca.customercare@abg.com  

 

| Administrator