Kundefordele i Belgien

Bliv inspireret af vores samarbejdspartners tilbud og få glæde af rabatter og andre fordele som NOVASOL-gæst, når i lejer en feriebolig i Belgien. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Outdoor Center i La Roche-en-Ardenne

Vil du som enkeltperson eller I som en gruppe, gerne opleve naturen helt tæt på i de belgiske Ardennerbjerge, så er Outdoor Centers tilbud lige noget for jer. Der er mountainbiketure fra Nadrin til La Roche, kanoture på floden de l´Ourthe og rafting fra Nisramont til La Roche.

Kontakt: Outdoor Centre NV, Au Setier 1, B - 6660 Nadrin

Tlf: 0032-(0)84-444112

E-mail: info@outdoorcentre.be

Der er 10 % rabat ved fremvisning af NOVASOL lejebeviset

Belgisk Gastronomi i Oostende

På restaurant Charles, som ligger tæt på Oostende lufthavn, kan I nyde det belgiske køkken i en hyggelig atmosfære. Køkkenet er åbent dagligt fra kl 11, og I kan vælge imellem dagens menu og a la carte specialiteter. Det anbefales at bestille bord på forhånd. Oostende ligger i den belgiske Provins Flandern

Kontakt:

Charles Lindbergh, Nieuwpoortsesteenweg 945, B - 8400 Oostende

Tlf: 0032-(0)-59 80 27 77

E-mail: info@charleslindbergh.be

Ved bestilling af aftensmad for min. 2 personer får I en øl eller aperitif gratis

 

Når I lejer en feriebolig i Belgien, kan en tur til Holland også være mulig. I Holland har vi også en række fordele,  som I kan få glæde af. På ferie i Holland kan I se frem til oplevelser under havoverfladen, i Vadehavet og gode smagsoplevelser. Se de forskellige kundefordele i Holland.

 

Lej feriehus i Belgien

 

| Redaktør
(Først publiceret )