NOVASOL Luxury Collection

Ferieboliger og sommerhuse med prikken over I’et.

Velkommen indenfor hos NOVASOL Luxury Collection. Lad som om du er hjemme, og gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af unikke sommerhuse, der allesammen har det tilfælles, at de på den ene eller anden måde skiller sig ud fra mængden.

Udforsk NOVASOL Luxury Collection

Det kan eksempelvis være en ekstraordinær beliggenhed, faciliteter udover det sædvanlige, smuk og smagfuld indretning, fantastiske udearealer, og de små detaljer, der sætter prikken over I’et og er med til at gøre hvert eneste sommerhus i NOVASOL Luxury Collection til noget helt særligt.

Gå på opdagelse i NOVASOLs Luxury Collection

Vi ved om nogen, at der er lige så mange forestillinger om det perfekte sommerhus, som der er sommerhuse, og derfor har vi håndplukket et bredt og varieret udvalg, så du selv er fri for at gøre det. 

NOVASOL Luxury Collection er med andre ord din smutvej til et udvalg af vores 4 og 5 stjernede ferie- og sommerhuse, og dermed også et det ideelle udgangspunkt for en uforglemmelig ferie, uanset om det er klassisk og afdæmpet sommerhusidyl i skovens dybe stille ro, moderne luksus med tæerne i vandkanten eller noget helt tredje, du drømmer om.

Udforsk vores NOVASOL Luxury Collection-univers her på siden, eller kig efter ferie- og sommerhuse på søgesiden, der er markeret med ‘NOVASOL Luxury Collection’.  

NOVASOL Luxury Collection

Hvordan ser den perfekte feriebolig ud for dig?

Når du vælger NOVASOL Luxury Collection, får du et skræddersyet udvalgt af ferie- og sommerhuse med fokus på et eller flere af følgende kriterier:

  1. Stilfuldt interiør med øje for detaljen
  2. Rummelighed & høj komfort
  3. Eksklusive faciliteter for både krop og sjæl
Udforsk NOVASOL Luxury Collection