Sydeuropa venter på dig

Det skal være trygt at holde ferie sammen med NOVASOL, og derfor lancerer vi nu 7 dages fri afbestilling. De nye og forbedrede betingelser betyder, at du i hele 2021 kvit og frit kan ombooke eller annullere din booking på en lang række ferieboliger i Kroatien, Italien, Frankrig og Spanien indtil syv dage før ankomst. Det eneste du skal gøre er at kigge efter de feriehuse, der er tydeligt markeret med “7 dages fri afbestilling”. Du kan læse meget mere om 7 dages fri afbestilling og finde inspiration til din næste ferie i Sydeuropa herunder.

 

 

Gratis ombooking og afbestilling på udvalgte feriehuse i Sydeuropa

Snart kan dagdrømme og forsømte ferieminder igen blive til virkelighed. Og i takt med at verden vågner, og landegrænser genåbner, er der opstået et naturligt behov for tryghed og fleksibilitet, når du booker din feriebolig i udlandet. 

Du kan derfor booke udvalgte ferieboliger i vores mest populære destinationer i Sydeuropa med 7 dages fri afbestilling, der giver dig mulighed for at ombooke eller afbestille din booking frem til 7 dage inden ankomst på en lang række ferieboliger i Kroatien, Italien, Frankrig og Spanien. Helt gratis! Med andre ord; du kan nu trygt tage forskud på sommerferien, efterårsferien, vinterferien eller lige præcis den ferie, du har gået og drømt om. 

Værd at vide om 7 dages fri afbestilling:

  • Tilbuddet gælder alle ferieboliger, der er tydeligt markeret med “7 dages fri afbestilling” på søgeresultatsiden.
  • Tilbuddet gælder bookinger, der er foretaget senest 31. oktober 2021 og med ankomst senest 31. december 2021.
  • Tilbuddet omfatter ikke bookinger, som er lavet før 4. maj 2021 eller efter 31. oktober. For disse gælder almindelige annulleringsbetingelser. 
  • Alle ombookinger og/eller annulleringer, der er omfattet af 7 dages fri afbestilling skal foretages via din personlige MyBooking-side.
  • Ombookinger eller annulleringer, der er foretaget indenfor 7 dage inden ankomst er omfattet af almindelige annulleringsbetingelser

Vi håber, at du nu føler dig mere tryg ved at booke din næste ferie. Læs videre, og gå på opdagelse blandt vores mest populære destinationer i Sydeuropa.

Få endnu mere ferie for pengene i kontrastfulde Kroatien

Når turen går til, Kroatien får du det hele for det halve. Her venter storslåede nationalparker, historiske middelalderbyer og underskønne øer langs Adriaterhavets azurblå kyster. Og med udgangspunkt i en af vores mange skønne villaer, er du altid omringet af kultur, historie og rendyrket feriestemning. De fleste af vores ferieboliger i Kroatien har enten egen pool eller ganske kort afstand til Adriaterhavets varme bølger, og hvis du endnu ikke har oplevet Kroatiens mange herligheder, er det bare at komme afsted. Du kan trygt browse og booke vores mange tusinde ferieboliger i Kroatien, der er omfattet af tilbuddet om 7 dages fri afbestilling ved at trykke på knappen herunder.

Italiensk for enhver smag

Italien har det hele. Kridhvide strande, høje bjerge, vidtstrakte vinmarker og antikke bykerner. Ja, og så har vi ikke engang nævnt maden. Støvlelandet har med andre ord noget for enhver smag, uanset om du drømmer om at dase i solen, suse ned af sneklædte alper eller opdage kulturperler på en snor. Lad dig eksempelvis forføre af romantiske Norditalien og byer som Venedig og Verona, stemningen i Toscana og Firenze eller mystikken syd for Rom. Vi har med garanti et feriehus, der passer til lige netop din forestilling af, hvordan en ferie i Italien skal se ud. Og hvordan den skal smage, ikke mindst. 

Metropoler, middelalderbyer og Middelhavet i fantastiske Frankrig

90 millioner årlige turister kan ikke tage fejl. Med sine kulinariske og kulturelle metropoler, imponerende middelalderbyer og afslappende middelhavsstemning forstår man godt, hvorfor Frankrig hvert år tiltrækker flere feriegæster end noget andet land. Vi tilbyder skønne ferieboliger over det meste af Frankrig, fra det historiske Normandiet, over grønne vinmarker i Alsace til Middelhavets fantastiske strande. Lige nu kan du trygt booke din drømmeferie i Frankrig. Vi har et stort udvalg af forskellige hustyper, hvad end du er til landlig og autentisk idyl eller luksus med egen pool.

Sommer langs solkysten i Spanien

Spanien er en af vores mest populære destinationer og med god grund. Hver region føles næsten som sit eget lille land, der hver især har noget helt særligt at byde på. De mest populære er selvsagt Catalonien, Andalusien og De Kanariske Øer, men overalt i Spanien venter små og store ferieoplevelser på at blive udforsket. Udover den klassiske familieferie er Spanien også et særdeles populært rejsemål blandt turister, der gerne vil holde aktiv ferie i den kuperede og alsidige natur, enten på gåben eller på to hjul. Gå på opdagelse blandt vores tusindvis af ferieboliger i Spanien. Der er med garanti også et, der passer til lige netop dine feriedrømme.