Spar op til 20% på din næste ferie

Start året med et brag sammen med NOVASOL og spar op til 20% på tusindvis af charmerende sommerhuse og fabelagtige ferieboliger med ankomst i hele 2023. Du kan læse mere om kampagnen herunder, hvor du også kan udforske masser af skønne destinationer i Danmark og resten af Europa. Book din drømmeferie med rabat, før det er for sent.

Start 2023 med et brag sammen med NOVASOL og spar op til 20% på tusindvis af ferieboliger i hele Europa.

Januar er lige blevet lidt sjovere. Sammen med NOVASOL kan du hele måneden spare op til 20% på tusindvis af skønne sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa. Kampagnen løber til og med den 31. januar 2023 og gælder på udvalgte ferieboliger med ankomst i 2023, så du skal ikke vente for længe med at gøre feriedrømmen til virkelighed. 

Brug eksempelvis din rabat til at udforske nye steder, opleve nye kulturer, eller snup en velfortjent timeout lige rundt om hjørnet, langt væk fra hverdagen. Du kan altid finde meget mere inspiration - både i nær og fjern - på NOVASOL.dk, uanset om du drømmer om at (gen)opdage dejlige Danmark, wellness-ferie på langs i Nordtyskland, blomstrende byer i farvestrålende Holland eller årets første solstråler i Sydeuropa. 

 

Det skal være både fleksibelt og trygt at holde ferie sammen med NOVASOL, og derfor kan du lige nu nøjes med at betale 25%* af den samlede pris, når du booker. Resten af beløbet skal du først betale 6 uger før din ferie starter. Du kan læse mere om lavere depositum under vilkår & betingelser i bunden af siden. Skulle dine planer ændre sig, tilbyder vi desuden gratis afbestilling indtil 14 dage før ankomst* på tusindvis af sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa. Du kan læse mere om 14 dages fri afbestilling lige her.

 

Se alle ferieboliger med 14 dages fri afbestilling

 

*Vilkår & betingelser 


Spar op til 20% på udvalgte ferieboliger
Spar op til 20% på bookinger af udvalgte ferieboliger i perioden 26. december 2022 - 31. januar 2023 og med ankomst i perioden 3. januar 2023 - 31. december 2023.

14 dages fri afbestilling
14 dages fri afbestilling er et særligt tilbud, der gælder for alle ferieboliger, der er markeret '14 dages gratis afbestilling' på tidspunktet for din reservation. Tilbuddet gælder for reservationer, der er foretaget senest den 10. juni 2023 og med ankomst senest den 24. juni 2023. Enhver annullering af reservationer, der er omfattet af 14 dages fri afbestilling skal foretages via din personlige MyBooking-side. For annulleringer, der er foretaget mindre end 14 dage før ankomst gælder vores almindelige lejevilkår & betingelser. Tilbuddet gælder indtil den 10. juni 2023.

 

25% depositum når du booker
Du kan nøjes med at betale et lavere depositum på 25% af den samlede pris, når du booker en feriebolig i 2023 (det resterende beløb skal betales 6 uger før din ankomstdato). For bookinger, der er foretaget mindre end 8 uger før ankomstdatoen, skal det fulde beløb betales på bookingtidspunktet. Tilbuddet om lavere depositum gælder indtil den 31. december 2023.

| Redaktør
(Først publiceret )