Husbåde i Finland

Mange af vores sommerhuse i Finland ligger allerede på vandet, men ved at leje en husbåd i Finland, har I også mulighed for at nyde feriedagene direkte på vandet.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Mange af vores sommerhuse i Finland ligger allerede på vandet, men ved at leje husbåde i Finland, har I også mulighed for at nyde feriedagene direkte på vandet. Og hvilket andet land end Finland er næsten bedre egnet til en ferie på vandet? Landet med de tusinde søer har netop pladsen og mulighederne for, at holde ferie på vandet. 

Husbåde i Finland

Husbåde i Finland

De husbåde som NOVASOL udlejer i Finland ligger i det finske søområde, som er meget naturskønt og som navnet næsten selv siger, et område med mange muligheder for, at holde ferie på vandet. Husbådene er moderne og smart indrettet, med god plads både ude og inde. På taget af husbåden kan I solbade på de lune sommerdage og fra husbådens terrasse, kan I fiske, mens I nyder de smukke omgivelser med store skove.

De fleste af husbådene i Finland har også deres egen sauna, så I behøver ikke at opgive den finske tradition med en tur i saunaen, selv efter en dag ved havet. Det er da en særlig ferieoplevelse!  I de finske vande gælder allemandsretten. Det betyder, at alle frit kan sejle i hav og sø, ankre op og svømme lige hvor det passer jer. Det er en rigtig god ide, at tage et par cykler med på båden. På den måde kan I nemt suse rundt på land, når I trænger til at få fast grund under fødderne og indkøbene bliver også lidt nemmere.

Husbåd i Finland

Oplevelser i det finske søområde 

Besøg den skønne by Jyväskylä med et indbydende område med gågader, butikker, cafeer og restauranter. I regionen omkring Jyväskylä, i det finske søområde, er det nemt at komme rundt. Her er anlagt diverse vandrestier gennem naturen og lange cykelstier gennem det afvekslingsrige landskab. I kan tage på ture med en lokalkendt turguide, gennem den uberørte natur og klatre – for nu bare nævne få af de mange muligheder.