Husbåde i Frankrig

I Messac Ille-et-Vilaine udlejer vi både husbåde samt feriehuse som nærmest ligger på vandet – eller i hvert et stenkast væk.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

I Messac Ille-et-Vilaine udlejer vi både husbåde samt feriehuse som nærmest ligger på vandet – eller i hvert et stenkast væk. Vælger I at leje en af husbådene, så vil I, inden I sætter kursen ud på vandet, får en grundig gennemgang af både funktioner på og navigering af husbåden. I bestemmer selv, hvornår I føler jer så sikre, at I kan begynde jeres spændende rejse. Normalt er jeres læremester med på båden, når I passerer den første sluse, før I for alvor kan overtage kommandoen og begynde jeres ferie på husbåd.

Lej husbåde i Frankrig

Oplevelser i Messac

I Messac og Guipry (siden 2016 slået sammen til en by) er der et lille fint udvalg af restauranter og creperier, hvor I kan smage på egnens bretonske specialiteter.

Nær Messac er der flere attraktioner, som I kan besøge, som f.eks. bilmuseet i Loheac ligesom der er meget at se langs bredderne af vandvejene. Spektakulær og smuk natur, historisk interessante byer som Josselin og Malestroid, særdeles interessante byer som La Gacilly, og den smukke engelske have i nærheden af St.Anne sur Vilaine. Læg ruten alt efter, hvad der interesserer jer mest.

Langs vandvejene er der trækstier, som engang fungerede som stier for hestene, der trak lasteprammene. Nu er hestene væk og stierne kan bruges til at vandre og cykel på. I Messacs omegn er der mange skønne vandrestier gennem de smukke landskaber. Gå også en tur rundt om søen i Bain de Bretagne på den velanlagte vandresti.

Ferie i Frankrig

Ferie på husbåd i Frankrig

Når I sejler rundt, skal I være opmærksomme på, at det er kun tilladt at ankre op, når der er alvorlige problemer (motoren gået i stå f.eks.). Der er derimod anlægspladser med få kilometers mellemrum, hvor I kan fortøje båden. Dette er som regel gratis, dog skal der betales et lille havnegebyr på de lidt større havne. Læg til når I skal proviantere eller når der er lyst til, at udforske omårdet på landjorden.

Har I nu fået lyst til, at prøve en lidt anderledes ferie i Frankrig, så kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål til en ferie på vandet. Hos NOVASOL Feriehusudlejning har vi et stort udvalg af feriehuse i hele Frankrig, så er det ikke lige en ferie på en husbåde I drømmer om, så kan I vælge mellem mange andre typer af ferieboliger – og vi hjælper jer gerne på vej mod den helt rette til jeres ferie.

| Redaktør
(Først publiceret )