NOVASOLs store ferieboliger er den perfekte ramme om hyggeligt samvær med kollegerne, samtaler og sjove indslag. Mange af vores store ferieboliger er også velegnet til møder og konferencer.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Husker du stadig den seneste firmatur?

Nej? Hvad ville I synes om at genopfriske minderne og samtidig skabe nye ved at kombinere den næste firmatur med et ferieophold? NOVASOLs store ferieboliger er den perfekte ramme om hyggeligt samvær med kollegerne, samtaler og sjove indslag. Mange af vores store ferieboliger er også velegnet til møder og konferencer. Hvad end I ønsker at blive her i landet, rejse til et af vores nabolande som f.eks. Tyskland eller I vil længere nord- eller sydpå i Europa, tilbyder vi jer store ferieboliger som målet for jeres næste firmatur. I kan ganske enkelt gøre det til en helt individuel event, som I selv kan planlægge. Muligheden for at sætte jeres personlige præg på turen kan ende med at være prikken over i‘et.

Feriebolig til firma og konference

 

| Redaktør
(Først publiceret )