En tur i en svømmehal eller et badeland er altid hyggeligt og sjovt for hele familien. Hos NOVASOL kan I leje sommerhuse, hvor der i lejen er inkluderet gratis adgang til en nærliggende svømmehal eller et badeland. 

Et besøg i en svømmehal eller et badeland er ren ferieglæde for både store og små. Især på de dage, hvor vejret ikke indbyder til afslapning på stranden, hygge på terrassen eller ture ud til forskellige attraktioner. Mange af badelandene råder f.eks. over vandrutsjebaner og saunaer. For de helt små findes der ofte et separat småbørnsområde med soppebassin og vandlegetøj. 

I mange af vores sommerhuse i Danmark, har husets ejer købt adgang til et nærliggende badeland. Mens I holder ferie, vil ejeren gerne dele denne dejlige feriebonus med jer. Det betyder, at I kan tage en dukkert, uden ekstra omkostninger, hver eneste dag i jeres ferie.  

badeland danmark sommerhus

Med gratis badeland mener vi:

  • Du og feriehusets øvrige gæster har gratis og ubegrænset adgang til badelandet eller svømmehallen, på alle dage, hvor badelandet har åbent. (Ved enkelte badelande kan der dog max komme 8 personer fra feriehuset ind ad gangen)
  • Tilbuddet gælder i jeres lejeperiode. 
  • I nøglebundtet til feriehuset er der et vedhæng eller også får du, ved nøgleudlevering et stempel på lejebeviset, der gælder som adgangsbevis. Dette vedhæng/stempel forevises ved indgangen.
  • Det pågældende badeland ligger så vidt muligt i nærheden af feriehuset. 

Ved de sommerhuse, som tilbyder gratis adgang til svømmehal eller badeland, vil der under "Ekstra fordele/koncepter", være en henvisning til badelandet eller svømmehallen, som I kan benytte i løbet af ferien i sommerhuset.  

Lej feriehus og gratis badeland

 

| Administrator
(Først publiceret )