Uanset om du er en erfaren golfspiller, eller om du gerne vil prøve den populære sport for første gang, er en golfferie i Europa altid en god ide. NOVASOL har en bred vifte af udvalgte feriehuse i hele Europa - hvoraf mange ligger tæt på nogle af Europas bedste golfbaner. Så uanset om du er en nybegynder eller erfaren golfspiller, er vi sikre på, at du finder det perfekte feriehus til din golfferie hos os. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Golfferie i Spanien

Spanien er et af Europas mest populære rejsemål, og det gælder også for golfrejser. Det er ikke særlig svært, at forstå hvorfor, for i Spanien finder du golfbaner af høj kvalitet og et mildt middelhavsklima året rundt. NOVASOL har både smukke ferielejligheder og feriehuse i Spanien, og mange er tæt på Spaniens bedste golfbaner.

Golfferie på Mallorca 

Mallorca er et meget populært rejsemål og modtager over 100.000 besøgende hvert år. Mallorca er også et paradis for golfspillere, og øen byder på mere end 20 golfbaner. NOVASOL tilbyder dejlige ferieboliger og ferielejligheder på Mallorca. Efter en lang dag på golfbanen, kan du for eksempel trække dig tilbage til sommerhuset og slappe af ved den private pool eller nyde den fantastiske udsigt fra terrassen. 

Golfferie på Costa del Sol

På Costa del Sol venter golfbaner i verdensklasse og tiltrækker de mest kræsne golfspillere, især om forår, efterår og vinter, når temperaturen er lidt køligere. Hvis dit rejseselskab ikke er så begejstret for golf, er der mange andre aktiviteter, som de kan fornøje sig med eller de kan slappe af i sommerhuset. Costa del Sol er berømt for sine smukke strande, smukke natur og det pulserende natteliv. 

Sommerhus golf

Golfferie i Frankrig 

NOVASOL tilbyder et stort udvalg af sommerhuse til leje i Frankrig, beliggende nær golfbaner. Du kan se hele vores udvalg af charmerende sommerhuse i Frankrig her på vores hjemmeside. Du kan nemt vælge den bolig, der passer dig og dem du skal på golftur med. Hvis du vælger at besøge Frankrig, i løbet af din golfferie, kan du nyde god mad og vin samt spændende kultur og historie.

Golfferie i Danmark 

NOVASOL har flere tusinde sommerhuse til udlejning i Danmark, og et udvalg af disse ligger tæt på nogle af de mest populære golfbaner i Danmark. I Danmark er du aldrig langt fra havet og gode strande, hvilket betyder, at du også kan nyde hele kysten og de hyggelige kystbyer, når det er tid til en pause fra golfspillet. 

Golfferie i Tyskland

I Tyskland er der masser af attraktioner, der tiltrækker mange feriegæster. Her finder du historiske seværdigheder, berømte øl og smuk natur, men også gode golfbaner. Hvis du er interesseret i en golfferie i Tyskland, kan vi foreslå at du lejer et feriehus i Golfpark Gut Düneburg, en af de bedste golfbaner i Tyskland.

Golfbane tæt på sommerhus

Find din golfferie hos NOVASOL 

Har du brug for hjælp til, at finde det helt perfekte sommerhuse eller lejlighed til din ferie fuld af golf, så er vi klar på telefonen og på mail til at hjælpe dig. Hos NOVASOL finder du Europas største udvalg af ferieboliger til leje, og med egne lokale kontorer på tværs af hele Europa, kan vi altid få gode tips og råd til din golfferie.