Hvor tager jeres feriedrømme jer hen?

Drømmer I om at udforske den danske baghave, eller længes I efter det helt store rejseeventyr uden for landets grænser?

Hvad end der trækker, så er I kommet til det helt rette sted! 

Vores søgemaskine rummer nemlig den ene feriedrøm efter den anden, og med vores bagkatalog af både sommerhuse og hytter i Skandinavien og ferieboliger i Europa opfylder vi også din!

Hvorfor? Fordi tid er noget af det dyrebareste, vi har, og vi mener, at den skal bruges på at skabe mindeværdige øjeblikke med vores allerkæreste. Gerne i et af vores huse. 

For at sende jer afsted på allerbedste vis, har vi derfor samlet et par tips til, hvordan I holder den ideelle ferie med os lige her.

1. Find det helt rigtige sommerhus eller feriebolig for jer

Vi har sommerhuse, hytter, ødegårde og ferieboliger i hele Skandinavien og i det meste af Europa. Hvert land har sit eget særpræg og byder på unikke oplevelser, så det kan være en god idé at finde ud af, hvad I rigtig gerne vil have ud af jeres ferie. Når I så har læst om vores forskellige destinationer og set hvilke seværdigheder og aktiviteter de enkelte lande, regioner og byer byder på, kommer det rigtig sjove!

I skal finde det helt rigtige sommerhus eller den perfekte feriebolig, der kan udgøre jeres helle på ferien. Når det kommer hertil, bør I særligt tænke over disse tre parametre: 

 • Størrelse

Vi har både sommerhuse og ferieboliger, der rummer jer som par, den lille og den udvidede familie samt venneflokken eller -parret, der elsker at rejse sammen. Det eneste I skal gøre er at angive antallet af gæster, og så får I vores bud på det rigtige sommerhus til jer. 

Et lille tip: Rejser I gerne med jeres firbenede familiemedlem, så husk at vælge "husdyr tilladt" som parameter i jeres søgning. Kig under fanen "Ekstra" i søgeresultatet. 

 • Beliggenhed

Hvor vil I gerne holde ferie henne? Vil I bo lige i vandkanten, langt ude i skoven eller et sted midt i mellem? Vi har huse med de smukkeste panoramudsigter, i rolige sommerhusområder, i dale, på bjergtoppe, langt fra naboer, tæt på byer og meget, meget mere. 

Når I søger efter sommerhus eller feriebolig, kan I afgøre afstand til vand og by, mens I kan se på kortet, hvor henne huset ligger placeret. 

 • Faciliteter

Hvad er vigtigt for jer? Er det gode køkkenfaciliteter såsom opvaskemaskine eller muligheden for at kunne vaske tøj undervejs? I vores søgemaskine kan i krydse diverse faciliteter af, så I får den ferie i drømmer om. I kan fx. finde sommerhuse og ferieboliger med indendørs og udendørs pool, spa og sauna, brændeovn eller pejs. 

Hvis I gerne vil kunne være aktive under jeres ophold, så gå efter vores aktivitetshuse, som rummer billard, dart, bordfodbold og andet, mens vores lystfiskerihuse er ideelle for jer, der elsker livet på vandet. 

 

                                                                                                                                      Ferieboliger i hele Europa | NOVASOL

 

2. Kom godt afsted!

Hvis du ikke har bestilt slutrengøring, er det en god ide at overveje, om du skal bestiller vores rengøringsservice eller ej. Vælger du at tilkøbe en slutrengøring, behøver du ikke bruge din dyrebare ferie på rengøring og kan pakke sammen i ro og mag på afrejsedagen.

Alt efter i hvilket land du har lejet en feriebolig, er der forskelle på, om tilkøb af slutrengøring er muligt eller ej eller om slutrengøringen er obligatorisk. Du kan se hvilke muligheder der evt. er for tilkøb af slutrengøring, i din valgte feriebolig, i forbindelse med selve bookingen på vores web site eller i din ”MyBooking” efter du har gennemført din booking.

Er du i tvivl, kan du også altid kontakte vores salgsafdeling eller bruge vores FAQ.

 

Rengøring af sommerhuset eller ferieboligen

At holde ferie i et sommerhus eller en feriebolig er lidt anderledes end på et hotel, fordi I skal tage stilling til rengøring af huset efter jeres ophold: Vil I selv gøre det, eller vil I betale jer fra det?

Hvorvidt slutrengøring er noget I kan tilkøbe eller fravælge afhænger af hvilket land, I har booket i. I nogle lande er det simpelthen obligatorisk, mens I sagtens kan vælge selv at gøre rent i andre. I kan se, hvad der gælder for jeres specifikke booking i jeres “MyBooking”. 

 

Bliv klar til ankomsten

Så er det endelig ferietid! Nu varer det ikke længe før, I kan indtages sommerhusets eller ferieboligens terrasse og komme helt ned i gear. For at det hele forløber så nemt som overhovedet muligt, er det en god idé lige at tjekke op på følgende: 

 • Hvor henter I nøglen til sommerhuset eller ferieboligen?
 • Hvad er adressen, og hvordan kommer I derhen?
 • Hvornår på dagen kan I ankomme?

I kan finde ovenstående information inde på jeres “MyBooking”.

 

Få styr på pakkelisten

Det kan måske virke indlysende, at du skal huske ting som tandbørste og shampoo, men i kampens hede, kan det godt være lige præcis det, der glipper. Vi har derfor gjort det lidt nemmere for jer og listet det allermest nødvendige og lidt af det sjove, der sikrer dig en god ferie i et af vores huse. 

 

                                                                                                                                         Pakkeliste til ferieboligen | NOVASOL

 

På selve afrejsedagen er det tilmed vigtigt at huske ting som:

 • Penge &  kreditkort
 • Pas og anden dokumentation
 • Relevant information om nøgleafhentning og dit bookingnummer

I har mulighed for at tilkøbe følgende i forbindelse med jeres booking: 

 • Sengelinned og håndklæder
 • Barnestol og barneseng.
 • Rengøringssæt

 

| Administrator
(Først publiceret )