FerieLinsen 2022

Del dit feriefoto og vind et ophold til 10.000 kr!

Ferieminder er fantastiske, og når du deler dem, bliver alle de søde, sjove og særligt specielle oplevelser holdt i live – og hvem ved, måske er du med til at inspirere andre til deres næste ferie.

Deler du dine ferieoplevelser med os og andre i FerieLinsen, har du chancen for at blive den heldige vinder af endnu en dejlig ferie.

Så grib mobilen eller kameraet mens du er afsted, del dit foto med os og vær med i konkurrencen om et valgfrit ophold hos NOVASOL til en værdi af 10.000 kr. til din næste ferie .

Hvilken slags foto kigger vi efter

Det allervigtigste for os er, at fotoet passer ind i den kategori, du har valgt. Dit billede skal indfange essensen og rigtig sætte gang i ferietankerne og lysten til måske selv at rejse dertil. Derfor kigger vi efter fotos, hvor kompositionen, skarpheden og opfindsomheden er i højsædet. Samtidig vægter vi også personlighed og unikhed, så du skal bestemt ikke lade dig afskrække – vi omfavner både glade amatørfotografer og ferme fotografer, så længe fotoet er af høj kvalitet .  

Sådan deltager du

Du kan deltage i fotokonkurrencen “FerieLinsen” ved at indsende et eller flere af dine feriefoto i disse kategorier:  

VOV-ferie:

Ingen ferie uden menneskets bedste ven, som helt sikkert også elsker at opleve nyt. Er din bedste ven endda en vaskeægte fotomodel? I denne kategori vil vi rigtig gerne se skønne feriefotos af din ferieglade hund.   

Ferie med flokken:

Er det lykkes at samle hele flokken til en ferie, hvor I har tid til hinanden og ikke skal nå noget? Fang de mindeværdige øjeblikke med dine ferievenner; store som små, mange som få - og del dem med os her.  

Hygge: 

Shopping, god mad, leg i poolen eller rendyrket afslapning i sommerhuset eller ferieboligen – hygge kan være mange ting, men hvad er det for dig? I denne kategori vil vi gerne se, hvordan du bedste indfanger “hygge”.  

Ud at se:
 

En smuk solnedgang på stranden? Udsigten fra en bjergtop? En kulturperle? Et møde med historiens vingesus? I denne kategori vil vi gerne se fotos af det allerbedste, du har oplevet på din ferie.  

Frihed på 4 hjul:

Der er næsten ikke noget, der signalerer frihed, som det at sætte sig ind i bilen og køre på ferie. Her er man i 100% kontrol over sin tur, sætter selv tempoet og holder pause lige, hvor og hvornår, der er behov for det. I denne kategori vil vi gerne se fotos fra turen til eller fra din feriedestination.  

Vi præsenterer dine fotos for en jury, der har til opgave at udvælge deres fem yndlingsfotos, et fra hver kategori.

FerieLinsens jury består af:  

Hanne Høiberg - Rejsejournalist gennem 10 år og tidl. chefredaktør på Alt for Damerne 

Sebastian Jensen – Kreativ direktør - Publicis Danmark  

Marianna Helmer-Gregersen – European Brand Manager – NOVASOL/Awaze  

Konkurrencen finder sted fra d. 29.06 - 13.08.2022. De 5 vindere offentliggøres i slutningen af august.  

Vi glæder os til at få lov til at se alverdens sjove, smukke, interessante og unikke feriefoto!  

Her finder du betingelserne for deltagelse i fotokonkurrencen "FerieLinsen"

Deltag via formularen herunder