Feriehuse i Olpenitz feriepark ved Østersøen

Hvis du er på udkig efter lykke, så find det her! Beliggende ved Østersøens østlige kyst direkte ved marinaen finder du ferieparken Olpenitz – en ferieby i egen klasse, der imponerer med dens mange muligheder og nærhed til havet. Lad dit blik vandre over de blå bølger i Østersøen eller det rolige vand i fjorden Schlei – i hvert af de førsteklasses feriehuse i Olpenitz feriepark kan du gøre netop dette med en eksklusiv beliggenhed, da vandet starter lige bag din private terrasse.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hvide strandvillaer, sofistikerede luksusvillaer, idylliske bindingsværkshuse og sidst men ikke mindst mange individuelle villaer, sommerhus og lejligheder findes i denne feriepark – blot én af vores mange feriehusbyer og ferieparker i Tyskland.

Find dit drømmehus i ferieparken Olpenitz!

 • Bindingsværkshusene til fire personer ligger kun få meter fra havet, bygget med en eksklusiv beliggenhed. Husene på over to etager er udstyret med enhver komfort; lige fra det moderne åbne køkken og håndplukkede møbler til det rustikke komfur.
 • Eller forkæl dig selv med en strandvilla med sauna og udsigt til havet. Et af højdepunkterne i de tre-etagers strandvillaer i ferieparken Olpenitz: Sauna med vindue beliggende ved siden af tagterrassen men udsigt over Østersøen.
 • ”Aye Aye Captain’s Houses!” Disse feriehuse i første række byder på en fantastisk udsigt. Panoramavinduerne der strækker sig fra gulv til loft giver udsigt over bølger og både i havnen og giver masser lys i boligen. Alle om bord!
 • Vores ”Albatros Villaer” til mindst 6 personer imponerer med sin unikke beliggenhed, det individuelle layout og den luksuriøse indretning. Et udvalg af villaer i ferieparken Olpenitz har også en haveterrasse med nedsænket jacuzzi.
 • Her finder I også en marina med flydende feriehuse, som byder på to etager, privat soldæk og en betagende panoramaudsigt. Drømmehjemmet flyder direkte på vandet og byder på stor luksus og en helt ny livsstil.

 

Feriehuse i Olpenitz

Højkvalitetsudstyr i feriehuset i Olpenitz

ferie i Tyskland i denne feriepark er madlavning med familien altid sjovt. Her kan I lave mad i det store og lyse køkken, nyde hyggelige aftener ved pejsen og slappe af i den stilfulde opholdsstue. Start dagen med en stor morgenmad på jeres private terrasse med udsigt over marinaen og Østersøen. Alt dette giver jer mulighed for en virkelig afslappende ferie i Scheswig-Holstein.

Aktiviteter omkring ferieparken Olpenitz – Fritid og meget mere!

 • På cykel, i bil eller bare til fods kan I udforske det nordtyske landskab, som kan prale med en unik naturskønhed.
 • Når de mange rapsmarker lyser gule, inviterer den lille by Kappeln dig til den traditionelle og berømte ”Kappelner Heringstagen”.
 • Tag en nostalgisk tur med Angelner damptog fra Kappeln til Süderbrarup og tilbage igen. Der er endda en bil egnet til transport af cykler, så I kan gøre jeres tur endnu mere varieret.
 • I Dehnthof i Kappeln finder I ål- og fiskerygeriet Föh. Her bliver fisk røget på traditionel vis og I finder et fantastisk udvalg af lækker røget fisk i alle variationer.
 • Besøg også det traditionelle fiskemarket i Kappeln der finder sted hver søndag.
 • Fra Kappeln kan I også tage på tur over havet til Schleimünde eller Schleswig, hvor der er mange spændende syn på vejen.

*Bemærk venligst at ferieområdet er under opførelse. Udviklingen af ​​området er endnu ikke endeligt afsluttet, og der kan forekomme støg fra diverse byggeaktiviteter.

| Redaktør
(Først publiceret )

Se alle vores ferieboliger i 19 lande