Feriehuse ved havet i Tyskland

Langs de skønne tyske kyster, er der mange muligheder for, at leje en feriebolig ganske tæt på havet og gode strande.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

En ferie i et feriehus i Tyskland, kan indeholde mange forskellige oplevelser, uden at I behøver bevæge jer langt væk fra den danske grænse. Langs de skønne tyske kyster, er der mange muligheder for, at leje en feriebolig ganske tæt på havet og gode strande.

En ferie ved de tyske kyster, er et godt alternativ til jer, som måske har holdte mange ferier i sommerhus ved den dejlige danske kyst, og nu gerne vil prøve noget andet og samtidig opleve lidt mere af Tyskland. Tyskland byder på et væld af gode attraktioner og oplevelser, som kan give rigtig gode ferieminder for alle aldre.

Feriehuse i Travemunde

Feriehuse ved kysten i Tyskland

Der er mange gode grunde til at holde ferie ved Østersøen i områderne Mecklenburg-Vorpommern samt Schleswig-Holstein. Om sommeren overrasker de mange solskinstimer, som er ofte er flere af end i Danmark. De dejlige somre har også gjort kystområdet til et elsket feriemål i mange år. Derfor finder I mange hyggelige badebyer, promenader og ikke mindst sommerhuse langs kysten, hvor I kan hygge jer og holde ferie som I gerne vil. Langs kysten er der også blevet bygget mange såkaldte feriehusbyer. I disse byer er der samlet flere feriehuse og ferielejligheder og ofte er der forskellige aktivitetsmuligheder, samt kort afstand til hav og strand. Mange børnefamilier er især glade for disse feriehuse, for her er der masser at lave og børnene kan finde nye legekammerater og bevæge sig frit omkring. Har I lyst til en mere privat ferie, så finder I naturligvis også mange andre feriehuse langs kysten, hvor der også er kort afstand til de dejlige strande og masser af muligheder for, at holde en ferie i private rammer.

Østersø-kysten i Mecklenburg-Vorpommern byder på flere spændende øer, hvor høje klinter afløses af store lavtvandsområder. Øer med mange lækre strande, og kurbade til rendyrket wellness. Et par bud på dejlige øer, hvor I også kan leje feriehuse hos NOVASOL er; Rügen og Usedom. På begge øer er der både feriehusbyer samt individuelle feriehuse. På øerne kan I mærke den særlige ø-stemning og den smukke natur og de flotte strande gør det ikke svært, at glemme hverdagen og rigtig finde feriestemningen frem. På Rügen kan I få en ekstra særlig ferieoplevelse ved at leje en ferielejlighed i Prora. Prora er et af Tysklands største mindesmærker, som nu, er blevet forvandlet til et sandt ferieparadis med moderne ferielejligheder. Lejlighederne i Prora er beliggende direkte ved den 7 km lange drømmestrand ved Prorer Wiek.

Feriehuse på øen Usedom

Ferie for alle i Tyskland

Østersø-kysten i Tyskland henvender sig til hele familien, og der er altid noget at give sig til. Området er også oplagt til jer, som rejser med hund. Turen hertil er ikke lang, og i Tyskland er hunde meget velkomne som feriegæster. Hos NOVASOL finder I en lang række sommerhuse i både Mecklenburg-Vorpommern og i Schleswig-Holstein, hvor I kan tage jeres hund med. Her kan I glæde jer til en ferie med HELE familien. Vi synes nemlig også at vores firbenede familiemedlemmer skal have mulighed for at komme med på ferie. I vil derfor finde husdyrevenlige feriehuse i Tyskland og i alle øvrige lande, hvor NOVASOL har feriehuse til udlejning.

| Redaktør
(Først publiceret )