Kundeservice

Har du brug for hjælp under dit ophold?

Hvis du har brug for hjælp under dit ophold, skal du henvende dig til det ansvarlige servicekontor eller husets ejer/repræsentant, som er nævnt på dit lejebevis.

Du er også altid velkommen til at ringe til vores Hotline på tlf. +45 97 97 57 57

Åbningstider:

Søndag til Fredag fra kl. 9.00 - 19.00 og Lørdag fra kl. 14.00 - 20.00

Venligst vær opmærksom på, at vi rigtig gerne vil hjælpe jer under opholdet, således at I kan nyde jeres ferie. Derfor er det vigtigt, at NOVASOL bliver kontaktet under opholdet og dermed får mulighed for at hjælpe jer, da der ellers ikke kan forventes kompensation. Husk at få navnet på den medarbejder, som du har talt med.

Har du en henvendelse efter dit ophold?

Hvis du har brug for yderligere hjælp efter dit ophold, er du velkommen til at skrive en mail til os på kundeservice@novasol.dk.

Du kan også ringe til os på +45 70 424 424 og vælge 4 i menuen for at komme igennem til Kundeservice.

Åbningstider:

Mandag til Torsdag kl. 9.00 - 17.00 og Fredag kl. 9 - 16.30

Vi henviser til, at eventuelle henvendelser efter opholdet altid skal indsendes skriftligt til kundeservice@novasol.dk. Venligst vær opmærksom på, at vi rigtig gerne vil hjælpe jer under opholdet, således I kan nyde ferien. Derfor er det vigtigt, at NOVASOL bliver kontaktet under opholdet og dermed får mulighed for at hjælpe jer, da der ellers ikke kan forventes kompensation. Husk at få navnet på den medarbejder, som du har talt med.