Betingelser for fotokonkurrence

En hund kigger ind i kameraet | NOVASOL Fotokonkurrence

Betingelser for deltagelse i fotokonkurrencen:

For at din deltagelse i NOVASOLs fotokonkurrence skal være gyldig, skal følgende være opfyldt:

I. Upload et eller flere fotos i kommentarfeltet.

II. Tilføj en kort beskrivelse til fotoet.

III. Være fyldt 18 år.

 

Yderligere betingelser for deltagelse:

  1. Konkurrencen starter d. 01.05.2023 og slutter d. 31.05.2023 kl. 00.00. Foto som indsendes før eller efter disse datoer, vil ikke blive taget med i konkurrencen. 
  2. Der vælges én vinder af hovedpræmien og 2 vindere af 2. præmien.
  3. Vi giver de tre vindere besked via Facebook-kommentarfunktionen.
  4. Vinderne kontaktes senest d. 19.06.2023. Retten til præmien frafalder ligeledes, hvis vinder nægter at modtage præmien.
  5. Gavekortet er gyldigt i 3 år, hvorefter det udløber.
  6. Det er et krav for deltagelse, at der kun benyttes fotos, som du selv har taget eller har alle ophavsretlige rettigheder over. Ved deltagelse i konkurrencen, giver du samtykke til at NOVASOL A/S samt koncernforbundne selskaber vederlagsfrit får en tidsubegrænset ikke eksklusiv licens til at publicere og bruge billederne til markedsføring både online og på tryk, uanset om det er vindende materiale eller ej.
  7. Deltagelse med fotos af personer kræver udtrykkeligt samtykke fra personer på fotoet til at fotoet publiceres. Hvis et foto indeholder personer under 18 år, skal du have indhentet samtykke fra forældre eller værger.
  8. Præmien til hver af de 3 vindere, består af: Ét gavekort på 2.500 DKK og 2 gavekort på 1.000 DKK til brug til booking af ophold i en af NOVASOL’s udbudte ejendomme. Vinderen kan selv vælge periode og længde af ophold. Gavekort benyttes til hel eller delvis betaling af selve lejebeløbet, og kan ikke benyttes til betaling af forbrugsomkostninger. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
  9. NOVASOL forbeholder sig retten til at udelukke foto med stødende indhold, tekniske fejl eller som ikke er relevante. De indsendte foto må ikke være brugt i nogen anden konkurrence eller kampagne. NOVASOL forbeholder sig ret til at standse eller annullere konkurrencen uden yderligere varsel.
  10. NOVASOLs medarbejdere, forretningspartnere, jurymedlemmer samt personer relateret til juryen mv. må ikke deltage i lodtrækningen.

Ansvarlig for konkurrencen: Awaze A/S (NOVASOL A/S), Virumgårdsvej 27, 2830 Virum