NOVASOLs 50 års jubilæum

I 2018 kan NOVASOL fejre 50 års jubilæum. Siden 1968 har vi sendt millioner af gæster på ferie i vores mange ferieboliger i hele Europa. 

Det der i 1968 startede, som en lille virksomhed i et kælderlokale på Østerbro, er i dag Europas største udbyder af private ferieboliger. Det vil vi naturligvis gerne fejre sammen med vores mange feriegæster, som har været med til, og stadig er det, at gøre det muligt for os, at udvikle NOVASOL gennem 50 dejlige år. Vi glæder os til endnu flere år med feriehusudlejning i hele Europa. 

Sommerhuse i Danmark til jubilæumspriser 

De mange sommerhuse i Danmark er stadig dem, som modtager størstedelen af vores feriegæster. Hvert år lejer især mange danskere et sommerhus i Danmark. Men også fra Tyskland, Norge og Sverige kommer der hvert år mange feriegæster, som også synes Danmark er et skønt ferieland. 

I Danmark kan der lejes skønne traditionelle sommerhuse i vandkanten, store moderne feriehuse med egen pool, flotte ferielejligheder, store landejendommer til ferie og fest og meget mere. Desuden er Danmark et af de bedste steder at leje et sommerhus, hvis man har hund med på ferie. I over halvdelen af sommerhusene må der nemlig gerne være hund. 

Se vores sommerhuse i Danmark til jubilæumspris 

Sommerhus i Danmark

Feriehuse i Norge til jubilæumspriser 

Imponerende panoramaer og uberørt natur er blandt det, som venter jer, hvis I vælger at leje en af vores ferieboliger i Norge. I finder feriehuse, hytter og lejligheder i hele Norge og overalt finder I uforglemmelige naturoplevelser og spændende attraktioner. Vandring, lystfiskeri eller cykling - Norge er en feriedestination, der giver masser af gode oplevelser året rundt. Mange af de ferieboliger I kan leje hos os, ligger tæt på unikke naturattraktioner, andre i fuldstændig afsondrethed og nogle tæt på skønne byer. Find selv jeres favorithus i Norge. 

Se vores ferieboliger i Norge til jubilæumspris 

Feriehus i Norge

Feriehuse i Kroatien til jubilæumspriser 

Kroatien er en sand perle - hvillket også ses på den store efterspørgsel vi oplever på vores feriehuse i Kroatien. Danskerne har virkelig fået øje på Kroatiens mange kvaliteter, og ikke mindst det store udvalg af rigtig gode feriehuse vi udlejer i hele Kroatien. 

Kroatien har en utrolig smuk kysstrækning, med historiske byer, dejligt badevand og smukke bugter og strande. Inde i landet er der flere unikke nationalparker, som byder på storslåede naturoplevelser. De mange øer ligger som perler på en snor langs hele kysten. 

Vi kan tilbyde mere end 10.000 individuelle ferieboliger i Kroatien. Mange af ferieboligerne er blevet moderniserede, så de matcher ethvert behov til ferien. Blandt de mange ferieboliger finder I et et stort udvalg af feriehuse med egen pool. I kan også leje gode ferielejligheder, ofte med altan og med adgang til en fælles pool. 

Se vores ferieboliger i Kroatien til jubilæumspris

Feriehus i Kroatien

Feriehuse i Italien til jubilæumspriser

Udvalget af NOVASOL ferieboliger i Italien til jubilæumspriser, er også specielt. Italien er allerede blandt manges favoritdestination, når der skal holdes ferie. Her nydes "la dolce vita" i de smukke landskaber, ved de skønne strande og i de spændende byer. Italien byder på ferieoplevelser for enhver smag og er et paradis for dem, som søger afslapning, kulturelle oplevelser og ikke mindst god mad og lækker vin. 

Vælger I at leje en af vores mange ferieboliger i Italien, skal I forberede jer på, at; spise al for meget af den gode pizza. At slentre gennem smukke, historiske byer, mens I nyder den lækre italienske is. Besøg på områdets vingårde, hvor der bydes på vin i verdensklasse. Feriedage med ren afslapning langs kysten eller inde i landet ved Gardasøens bred. Smukke udsigter fra feriehusets terrasse og meget, meget mere. 

Se vores ferieboliger i Italien til jubilæumspriser 

Feriehus i Italien

Feriehuse i Tyskland til jubilæumspriser

Tyskland er igen ved at være hot blandt danske feriegæster. Tiden, hvor vi valfartede til det smukke Harzen, er på vej tilbage, men denne gang er det ikke kun Harzen som hitter. I hele Tyskland findes der rigtig gode feriedestinationer, som både byder p åutrolig smuk natur, gode familieattraktioner og spændende byer med gode historier og flot arkitektur. 

Særligt blandt børnefamilierne er der kommet fokus på Tyskland, og især områderne langs den tyske kyst. Afstanden fra Danmark er kort og helt perfekt for en kør-selv ferie med børn. Desuden bygges der mange moderne feriehuse og lejligheder langs kysten. Disse ferieboliger ligger ofte i de såkaldte feriehusbyer, hvor flere ferieboliger er samlet på ét sted. Feriehusbyerne har ofte faciliteter som legepladser, pools og kort afsatdn til strande, som gør dem helt perfekte til en god familieferie. 

Se vores ferieboliger i Tyskland til jubilæumspris

Feriehuse i Tyskland

Feriehuse i Spanien til jubilæumspriser 

Spanien er uden tvivl en velkendt feriedestination blandt mange. En destination som mange vælger at besøge år efter år. Vi kan tilbyde gode ferieboliger fordelt i hele Spanien og naturligvis er der mange ferieboliger, som ligger i eller tæt på de mest kendte og attraktive ferieområder, som Costa del Sol og Costa Brava. Mallorca er også at finde hos os, hvor vi udlejer dejlige spanske finacer. 

Gennem NOVASOL kan I også opdage nye og spændende destinationer i dette skønne ferieland. Hvad med en golfferie i Costa Cálida? Eller en ferie i byen Nerja, som ikke kun tilbyder masser af sol og gode strande, men også en række spændende attraktioner?

Se vores ferieboliger i Spanien til jubilæumspris

Feriehus i Spanien