Konkurrencebetingelser - LEGOLAND konkurrence

Tilmeld dig NOVASOLs nyhedsbrev og deltage i lodtrækningen og præmier fra og til LEGOLAND. Du kan til enhver tid framelde dig NOVASOLs nyhedsbrev.

Det kan du vinde:

1 x limited edition LEGOLAND æsker.  (Værdi 999 DKK pr. æske.)

eller

1 x LEGOLAND pakker med 4 fribilletter + en madkupon. (Værdi  2.096 DKK pr. pakke). 

Der udloddes total 3 x LEGOLAND æsker og 3 x LEGOLAND pakker.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Præmien udloddes i samarbejde med LEGOLAND, Aastvej 10, 7190 Billund. 

Sådan deltager du i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig NOVASOLs nyhedsbrev, ved at udfylde tilmeldingsformular på konkurrence siden på novasol.dk. Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, skal du selvfølgelig også have mulighed for at deltage. Du skal blot udfylde formularen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan udvælges en vinder:

Et lille team i NOVASOL vil trække lod blandt deltagerne efter dato og tid. Tilmelder du dig NOVASOLs nyhedsbrev senere end dette, tæller de ikke med i konkurrencen.

NOVASOL kontakter vinderne via mail og vil bestræbe sig efter at gøre dette inden for 72 timer efter konkurrencens afslutning (dog ikke i weekender). Vi vil kontakte vinderne via den mail der er angivet ved tilmelding til NOVASOLs nyhedsbrev.

Vi vil ved manglende svar efter 24 timer trække lod om en anden vinder og videregive præmien. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme principper som førnævnte.

Vinder du konkurrencen, vil vi spørge til din e-mailadresse, adresse og dit telefonnummer, så du kan modtage præmien.

LEGOLAND æskerne sendes med almindelig post.

LEGOLAND billetter + madkupon sendes hhv. pr. mail og med post. LEGOLAND billetter samt madkupon skal benyttes i 2020 inden for LEGOLANDs åbningsperiode.

GDPR:

Vi henviser til vores generelle politik vedr. persondata på følgende link:

https://www.novasol.dk/politik-vedr-persondata

Vi sletter dine persondata, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem.

Om disse konkurrencebetingelser:

Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du konkurrencebetingelserne beskrevet i dette skriv. Du accepterer herunder, at NOVASOL må kontakte dig pr. mail, hvis du er en af vinderne.  

NOVASOL forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser og tilstræber, at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og NOVASOL fraskriver sig alt ansvar i dette tilfælde.

Formelt om konkurrencen:
Konkurrencen foregår på Facebooksiden for NOVASOL (DK), og arrangøren er NOVASOL A/S (CVR nr. 17484575), Virumgårdsvej 27, 2830 Virum, novasol@novasol.dk.

Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark.

Ansatte hos NOVASOL og medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.