Konkurrencebetingelser - LEGO House konkurrence

Beskrivelse af konkurrencen:

Vind entrebilletter til LEGO HOUSE ved at fortælle os hvor mange små hjerter, der er brugt i videoen på vores Facebook side.

Det kan du vinde:

Præmien består af seks (6) fribilletter til LEGO HOUSE, som fordeles på tre vindere. Værdien er 249 DKK pr. billet dvs. 1,494 DKK i alt og 498 DKK pr. vinder.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Præmien udloddes i samarbejde med LEGO House, Ole Kirks Plads 1, 7190 Billund.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Du deltager i konkurrencen ved at besvare statusopdateringen, som NOVASOL (DK) har delt på Facebook siden.

For at tage del i konkurrencen skal du kommentere på statusopdateringen og svare på det, vi beder dig beskrive: Fortæl os hvor mange små hjerter, der er brugt i videoen, til at lave hele hjertedominoen. Du kan vælge mellem svar a) 500, b) 1000, c) 1500.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan udvælges en vinder:

Et lille team i NOVASOL vil trække lod blandt deltagerne efter 20.7.2020 kl. 9.00. Skrives kommentarer senere end dette, tæller de ikke med i konkurrencen.

NOVASOL kontakter vinderne i en privat besked på Facebook og vil bestræbe sig efter at gøre dette inden for 72 timer efter konkurrencens afslutning (dog ikke i weekender). Vi vil ved manglende svar efter 24 timer trække lod om en anden vinder og videregive præmien. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme principper som førnævnte.

Vinder du konkurrencen, vil vi spørge til din e-mailadresse, adresse og dit telefonnummer, så du kan modtage præmien.

Præmien sendes med posten til vinderens adresse. Præmien kan ikke afhentes. Billetterne er gyldig 3 år fra udstedelsesdatoen. 

GDPR:

Vi henviser til vores generelle politik vedr. persondata på følgende link:

https://www.novasol.dk/politik-vedr-persondata

Vi sletter dine persondata, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem.

Om disse konkurrencebetingelser:

Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du konkurrencebetingelserne beskrevet i dette skriv samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder, at NOVASOL må kontakte dig i en privatbesked, hvis du er en af vinderne.

NOVASOL forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser og tilstræber, at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og NOVASOL fraskriver sig alt ansvar i dette tilfælde.

Disclaimer vedr. Facebook:
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Formelt om konkurrencen:
Konkurrencen foregår på Facebooksiden for NOVASOL (DK), og arrangøren er NOVASOL A/S (CVR nr. 17484575), Virumgårdsvej 27, 2830 Virum, novasol@novasol.dk.

Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark.

Ansatte hos NOVASOL og medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.