Mød vores team

Det er snart 50 år siden, vi en vinterdag i København slog dørene op til vores allerførste NOVASOL-kontor – helt præcist den 28. december 1968.

Der er sket meget siden da. I dag foretager millioner af feriegæster hundredetusindvis af bookinger på vores ferieboliger hvert år, og vi har kontorer over hele Europa; heriblandt 28 danske lokalkontorer i hele landet. 

Lokale servicekontorer i Danmark

På alle kontorer er vi lokale folk med stor erfaring fra feriebranchen, og du kan altid tale med os, hvis du har spørgsmål, ønsker, forslag eller bare gerne vil have en snak om udlejningen af dit sommerhus. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at både du og vores fælles gæster får den bedst mulige udlejningsoplevelse.

Hør fire sommerhusejere, der alle lejer ud gennem NOVASOL, fortælle om deres erfaring med det lokale servicekontor:

 

Vis mig kontaktoplysninger til mit lokalkontor

NOVASOL i hele Europa

Fra Tyskland, Sverige, Norge og Benelux til Italien, Spanien, Kroatien og Frankrig. Vi har kontorer og lokale teams over hele Europa. Det hjælper os med at forstå behovene hos vores lokale husejere og giver os samtidig de nødvendige værktøjer og viden til at markedsføre dit sommerhus globalt og give den bedste service til gæster fra hele verden.

Jeg ønsker at læse mere om muligheden for at udleje en feriebolig i udlandet