Tryg sommerhusudlejning

Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tryg ved at udleje dit sommerhus, og vores første prioritet er at passe godt på dit hus.

Mellem hver udlejning sikrer vores kontrollanter, at alt er, som det skal være, men mindre ulykker kan ske, og det skal ikke ødelægge hverken dine gæsters ferie eller dit humør. Derfor er du automatisk dækket af vores såkaldte ”Tryghedsforsikring” og ”Småskadeordning”, når du lejer dit sommerhus ud gennem os.

Jeg vil gerne læse mere om, hvad NOVASOL kan tilbyde mig som sommerhusejer

 


 

NOVASOLs Tryghedsforsikring

Når du udlejer dit sommerhus, vil lejerens egen forsikring sommetider ikke dække skader, han eller hun potentielt forvolder, og din egen fritidshusforsikring har også begrænsninger. Vores Tryghedsforsikring dækker de fleste skader på dit feriehus eller det tilhørende indbo forårsaget af en NOVASOL-gæst, som gæstens eller din egen forsikring ikke dækker.

Forsikringen omfatter:

  • Dækning af fysisk skade på udlejningshuset samt tilhørende løsøre forårsaget af en NOVASOL-gæst.
  • Dækning af tabt lejeindkomst, hvis reparation af skaden betyder, at du er nødt til at annullere eksisterende bookinger.
  • Selvrisiko på kun 1.000 kroner. Tryghedsforsikringen dækker også differencen, hvis din egen fritidshusforsikring dækker en skade, og din selvrisiko er over 1000 kroner.
  • Dækning af de fleste personskader ved at betale rimelige udgifter til lægehjælp, transport mv., hvis lejeren eller dennes gæster kommer til skade på ejendommen under udlejningen, forudsat at du kan holdes ansvarlig for skaden.*

Og meget mere!

*Jf. forsikringsbetingelserne.

Med andre ord fungerer Tryghedsforsikringen som et supplement til din forsikring. Hvis din forsikring ikke dækker, kun dækker en del af skaden eller dækker alle skader, men din selvrisiko er højere end 1.000 kroner, træder vores Tryghedsforsikring i kraft.

Vær opmærksom på, at det er en forudsætning for dækning under Tryghedsforsikringen, at du har egen, gældende forsikring som minimum dækker brand, vandskade, tyveri og ansvar.

Jeg vil gerne læse mere om Tryghedsforsikringen

 


 

Småskadeordningen

Vores Småskadeordning betyder, at skulle en gæst uheldigvis forvolde en mindre skade under opholdet i dit sommerhus, refunderer NOVASOL omkostninger på op til 1.000 kroner for reparation af skaden eller køb af nye genstande. Der er ingen selvrisiko, og du slipper for at indberette noget til dit forsikringsselskab.

Hvordan fungerer småskadeordningen?

Ved ankomst udleverer vi en skadesblanket til gæsten sammen med nøglen. Sker der en mindre skade under opholdet, udfylder gæsten blot blanketten. Ved næste kontrol tager vores kontrollanter den udfyldte formular med til dit lokale kontor.

Vi kontakter dig, og du udbedrer skaden eller køber en ny vare og afleverer kvitteringen for købet til os. Herfra overtager vi, og du behøver ikke at gøre mere. Sidste skridt er, at vi udbetaler skadesbeløbet til dig sammen med udbetalingen af din næste lejeindtægt.

Hvis reparationen overstiger 1.000 kroner, vil din egen forsikring eller NOVASOLs tryghedsforsikring formentlig dække skaden.

Hos NOVASOL har vi uden tvivl de bedste feriegæster, og det er derfor sjældent, at vi oplever skader på vores huse – men skulle uheldet ske, er der heldigvis en vej.

 


 

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også finde svar på en række af de mest hyppige spørgsmål lige her.