LOKALT NÆRVÆR OG GLOBAL STYRKE
MERE END 50 ÅRS ERFARING I SOMMERHUSUDLEJNING
GRATIS TRYGHEDSFORSIKRING
MENU

Sådan markedsfører vi dit sommerhus

Når du vælger os som din sommerhusudlejer, sørger vi for, at dit hus bliver markedsført til hundredtusindvis af potentielle gæster over hele verden. Fra beskrivelse og fotos til online markedsføring og forhandling med partnere: Vi tager hånd om det hele.

Præsentationen er nøglen

Grundlaget for alle vores marketingindsatser er en detaljeret beskrivelse af dit hus og lokalområde. Som et led i samarbejdet besøger vi derfor dit sommerhus og sikrer, at hver detalje bliver registreret. 

Fra antallet af dobbelt- og enkeltsenge, opvarmningstypen og havens størrelse, til om huset har vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, grill, garage, pool, spa, internet, panoramaudsigt og meget, meget mere – vi dokumenterer det hele, så vores professionelle tekstforfattere kan lave en fyldestgørende beskrivelse, der sammen med billeder af høj kvalitet præsenterer potentielle feriegæster for alle de ting, der gør lige præcis dit feriehus specielt.

Psst.. Vi arbejder på 14 sprog og samarbejder med mere end 10.000 rejsearrangører og onlineportaler for at sikre, at dit hus når ud til det højest mulige antal feriegæster verden over.

Dit sommerhus præsenteres globalt på en lang række medier – blandt andet:

Booking-sider

Dit feriehus præsenteres på vores hjemmeside, som findes i 18 versioner på lokale sprog og har 16 millioner besøgende årligt. Vores bookingsystem gør det nemt og hurtigt for gæsterne at angive deres specifikke ønsker og booke deres ferie. Vi samarbejder desuden med hundredvis af onlineportaler for at eksponere dit feriehus så meget som muligt.

Sociale medier

På vores sociale medier slår vi opslag op flere gange ugentligt bestående af tekst, billeder og videoer, som fremhæver forskellige feriemål i Europa, feriehuse, partnere, konkurrencer og meget mere.

Kataloger

Vi producerer mere end 1,5 millioner kataloger årligt, som distribueres til rejsebureauer, partnere, vores egne kontorer, private kunder, messer og lignende. Katalogerne med vores danske ferieboliger produceres blandt andet på dansk, tysk og hollandsk.

Nyhedsbreve

Hver uge sender vi nyhedsbreve til vores over 600.000 nyhedsbrev-abonnenter med fokus på særlige temaer, tilbud, udvalgte ferieboliger og forskellige destinationer.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Events og messer

Hvert år deltager vi og vores kolleger i Europa i en lang række rejsemesser, hvor vi promoverer vores danske ferieboliger og Danmark som feriedestination til rejsende i lande som Tyskland, Holland, Sverige, Norge og mange flere.

Andre aktiviteter

Vi arbejder tæt sammen med tusindvis af rejsebureauer over hele Europa. På vores mange lokale NOVASOL-kontorer er det muligt for gæsterne at leje dit feriehus på stedet. Mange gæster benytter sig af denne mulighed; særligt hvis de vil sikre sig det samme hus igen til deres næste ferie. Vi investerer desuden i tv-reklamer, radio spots, videoer og meget mere – alt sammen for at fremme udlejningen af dit sommerhus!

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af din feriebolig

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af NOVASOL enten telefonisk eller via e-mail med yderligere oplysning om udlejning af min feriebolig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til følgende e-mailadresse: datainformation@novasol.com