LOKALT NÆRVÆR OG GLOBAL STYRKE
MERE END 50 ÅRS ERFARING
GRATIS TRYGHEDSFORSIKRING
Menu
hus

Hvor meget kan jeg tjene på at udleje mit sommerhus? 

Få et indblik i, hvor meget du kan tjene, hvordan lejeprisen på dit sommerhus bestemmes, og hvad vi gør for at sikre, at dit feriehus er og forbliver konkurrencedygtigt.

Hvad kan du tjene på at udleje dit sommerhus?

De fleste sommerhusejere udlejer deres feriehus for at få en ekstra indtægtskilde. Men hvad kan du tjene på udlejning af dit sommerhus? Hvad bestemmer lejeprisen? Og hvad kan du gøre for at optimere din lejeindtægt?

Læs om alt dette, og se eksempler på, hvor meget forskellige sommerhustyper kan indbringe her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere. Vi har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og arbejder hele tiden for, at du får mest muligt ud af dit sommerhus.

Psst.. Vidste du, at hvis gæsten annullerer en bekræftet booking mindre end 28 dage før ankomst, vil du blive fuldt afregnet alligevel?

Sådan hjælper vi dig med at øge din lejeindtægt

Sommerhusets størrelse, beliggenhed og standard har selvfølgelig stor betydning for lejeindkomsten for dit sommerhus, men der er flere tiltag, vi sammen kan gøre for at sætte skub i bookingerne:

  • Den rette udlejningspris: Det er ikke en simpel opgave at bestemme en lejepris, og forkerte priser er en af hovedårsagerne til lav belægning. Hvert sommerhus er unikt, og mange parametre skal tages i betragtning for at nå den rette balance. Vi benytter erfaring fra tidligere sæsoner til at bestemme den rigtige lejepris for dit hus.
  • Flere feriegæster: Vi har udviklet en række udlejningskoncepter, som har til formål at sikre, at dit sommerhus får det højest mulige antal bookinger og når ud til nye kundegrupper. Vi hjælper dig naturligvis med at beslutte hvilke koncepter, der passer til dit sommerhus og guider dig om små eller store forbedringer, du kan lave for at øge din udlejning.
  • Markedsføring: Vælger du os som din udlejer, sørger vi for, at dit sommerhus bliver markedsført til hundredtusindvis af potentielle gæster over hele verden. Fra beskrivelse og fotos til online markedsføring og forhandling med partnere: Vi tager hånd om det hele.

Beskatning af lejeindtægten betyder også, at der er stor mulighed for at tjene gode penge på at udleje dit sommerhus.

Få et uforpligtende tilbud på udlejning af dit sommerhus

Ved at klikke ”Send” giver du tilladelse til, at NOVASOL kontakter dig enten telefonisk eller via e-mail med yderligere oplysning om udlejning af din feriebolig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved henvendelse til følgende e-mailadresse: datainformation@novasol.com