Find din personlige rådgiver

I Danmark har vi flere lokale rådgivere, der har til opgave at rådgive og servicere vores sommerhusejere i forbindelse med deres udlejning. 

Når du udlejer dit sommerhus hos os, får du en rådgiver, som kender alt til netop dit lokalområde og derfor ved, præcis hvordan en feriebolig i området bedst udlejes.

Din lokale rådgiver kan blandt andet hjælpe dig med:

  • tiltag som kan optimere din udlejning
  • at sætte den rigtige pris baseret på sæson og erfaring
  • indretning, vedligeholdelse og ombygning

Du kan altså også bruge rådgiveren som sparringspartner i forbindelse med vedligeholdelse og modernisering af dit sommerhus, hvis du ønsker. Vi samarbejder også med gode, lokale håndværkere, som vi kan henvise til. Vores vurdering og rådgivning er selvfølgelig først og fremmest en service og helt uforpligtende.

Som start på vores partnerskab vil din rådgiver desuden besøge dig i dit sommerhus og forklare mere om, hvad udlejning indebærer.

Sammen med vores katalogafdeling har den enkelte rådgiver også ansvaret for opdatering af både kataloget og websitet for sit eget område, herunder fotografering og prissætning.


Hvad sker der, når jeg mødes med min rådgiver første gang?

Se videoen, hvor en af vores lokale rådgivere, Lisbeth, fortæller lidt om processen, og hvad du kan forvente dig, når du har kontaktet os.
 


Find din lokale rådgiver

Vil du tale med en lokal rådgiver om dine muligheder i forbindelse med udlejning af dit sommerhus, eller har du spørgsmål til regler og andre forhold vedrørende sommerhusudlejning, kan du finde din lokale rådgiver nedenfor. 

Find min lokale rådgiver