Hvor meget kan du tjene?

Lejeindtægten på dit sommerhus bestemmes af mange forskellige faktorer såsom sommerhusets størrelse, beliggenhed, faciliteter og stand. Prøv vores beregner for at få et prisoverslag, men bemærk at prisen kun er vejledende og kan ændre sig, når vi ved mere om dit sommerhus.

Husk de første 46.100 kroner du tjener, er skattefrie!

Når du udlejer dit sommerhus med os, får du...

Kontrol og rengøring

Du får en lang række gratis serviceydelser som udlevering af nøgler, rengøring og poolservice. Det gør det let for dig at udleje; også selvom du ikke bor lige rundt om hjørnet.

Kundeservice

Håndtering af booking-, ankomst- og afrejsesituationen: Vi tager os af alle henvendelser fra dine gæster og afhjæler eventuelle problemer under deres ophold i dit feriehus.

Foto og præsentation

Vi tager professionelle fotos, laver en fangende præsentation og markedsfører dit sommerhus i hele Europa via e-mailkampagner, rejsebureauer, sociale medier og bookingportaler.

Kan dit sommerhus lejes ud?

Beliggenhed, størrelse, faciliteter? Hos NOVASOL ved vi, hvad lejere sætter pris på, og hvad der gør et sommerhus særligt velegnet til udlejning. Vil du vide om dit sommerhus lever op til disse krav, kan du booke en rådgivning hos os.

Kontakt os og hør, hvad du kan tjene på at leje dit sommerhus ud, når du ikke selv bruger det.

Novasol

Vi hjælper dig med at øge din lejeindtægt

Reglerne for beskatning af lejeindtægten betyder også, at der er stor mulighed for at tjene gode penge på at udleje dit sommerhus.

Flere gæster

Vi har udviklet en række udlejningskoncepter, designet til at sikre, at dit sommerhus får det højest mulige antal bookinger og når nye kundegrupper. Vi hjælper dig med at beslutte, hvilke der passer til dit sommerhus og guider dig i forbedringer.

Den rette pris

Forkerte priser er en af hovedårsagerne til få bookinger. Vi benytter vores erfaring og analyser af markedet til at fastlægge de rigtige priser for dit hus, og når det er relevant, tilpasser vores eksperter løbende priserne til efterspørgslen.

Markedsføring

Vi sørger for, at dit hus er repræsenteret på hele udlejningsmarkedet og præsenteres for hundredetusindvis af gæster fra hele verden på vores egen hjemmeside, som har millioner af besøgende hver måned.

Spar 25% på din næste ferie – og mange flere fordele!

Når du udlejer dit sommerhus med os, giver vi dig 25% rabat på alle NOVASOL-huse i hele Europa. Så gør dig klar til at opleve verden!

Udforsk Europa med NOVASOL og få nye minder med dem du holder af.

Special tilbud

575-1200x900

Klar til at komme igang?

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

1

Udfyld kontaktformularen

Vi ringer til dig for at høre mere om dit sommerhus og booke et møde med en af vores erfarne ejerrådgiver i dit lokalområde.

2

Mød din lokale ejerrådgiver

Rådgiveren vil lave en individuel vurdering af din potentielle lejeindtægt, vejlede om udlejning og sammen med dig finde den løsning, som passer til netop dine behov.

3

Begynd din udlejning

Vi opretter en professionel præsentation af dit sommerhus, som markedsføres til millioner af potentielle gæster over hele verden. Imens vi håndterer bookinger, kundesupport og andre praktikaliteter, kan du nemt overvåge din udlejning fra ejerportalen. Du er nu igang med udlejningen!

Spørgsmål? Find svaret her