Hunde vil GERNE med på ferie

Vi ved, at det for jer som har hund, er vigtigt at I kan tage hunden med på ferie. Hunde er jo en del af familien, og ferien bliver jo bedst, når vi alle er samlet – inkl. vores firbenede venner. Vi gør derfor meget ud af at finde sommerhuse, som egner sig særligt til ferie med hunde.

Men hvordan ville det mon egentlig lyde, hvis jeres hund selv skulle fortælle om hvorfor den naturligvis skal med på ferie? Derfor stillede vi følgende spørgsmål på vores Facebook side:

                        Hvorfor vil jeres hund gerne med på sommerhusferie?

Det er der kommet nogle ret gode, sjove og kreative bud på, som I kan se her. Der er vist ingen tvivl om, at I og jeres hunde også er ret vilde med at holde ferie sammen i et sommerhus, hvor der er plads til både dem på to ben og dem på fire.

Sommerhus med hunde

Jeres hunde siger:

 • Fordi hunde også godt kan have brug for afslapning.
 • Jeg skal da med dem, for ellers bliver jeg rigtig ked af det. Har svært ved at undvære dem, fordi de betyder alt for mig
 • Hvis ikke jeg er med, så tror jeg ikke familien får en god ferie.
 • Jeg kan være sammen med dem jeg elsker, og slipper for savnet.
 • Jeg hjælper dem hvis de farer vild.
 • Ligesom hunden er menneskets bedste ven, så er mennesket hundens bedste ven og hvem vil ikke gerne holde ferie med sin bedste ven og være sammen hele tiden.
 • I et sommerhus ville mine ejere slappe af og have masser af tid til mig. Især hvis det lå ved vandet, så ville de vide at jeg ville elske og komme ned og bade flere gange om dagen. Gå de fedeste ture og så tilbage til sommerhuset med tændt brændeovn og hygge med en god knogle.
 • Hvis min familie ikke vælger en sommerhusferie, er de godt nok for dumme... Hvem skulle ellers hente den bold der bliver ved med at ryge i vandet og hvem skulle dog hjælpe dem med at spise alle de dejlige madrester, der altid er tilbage når de griller. Hvem skulle ellers jagte alle fuglene væk, så de ikke laver hvide klatter på bilen og hvem skulle de ellers lege med på stranden og hvem skulle varme deres senge... Jeg tror slet ikke at det ville være en ferie for dem, hvis jeg ikke ordnede alt det hårde arbejde.... Tja jeg siger det bare.
 • Det er SÅ meget mere hyggeligt at gå tur når jeg går forrest.
 • Jeg skal nok spise alt mad I taber, så skal I nemlig også gøre mindre rent. 
 • Jeg elsker bare at være nye steder med nye dufte og spor, så får jeg rigtig brugt min hjerne, og jeg bliver så dejlig træt. 
 • Jeg, Trine, vil da gerne date andre hunde end dem der plejer at rende efter mig. 
 • Jaaa... masser af andre hunde, jeg kan lege med - vand, skov og masser af gåture. Og så ikke mindst alle de gode madrester     sommerhusgæsterne "glemmer" i græsset. Jeg er jo en labrador og elsker mad.
 • Jeg er som et lille barn og har brug for tryghed og for at være sammen med min familie. Bruge tid med dem jeg elsker og som elsker mig. Det er aldrig sjovt at bliver forladt, også selv om det kun er for en kort stund
 • De elsker mig så højt at de ikke kan undvære mig, og et sommerhus er mere hjemmeligt for os hunde, så jeg bliver ikke stresset. Jeg kan bade i havet, løbe rundt i haven, passe på min familie og så er vi bare sammen sammen sammen. 
 • Jeg hedder Bøv, og jeg synes et lækkert sommerhus lige er stedet hvor jeg kan ligge og hygge mig, både inde og ude. Der må gerne være hegn omkring haven, så jeg ikke bliver væk fra min familie. Huset må gerne have brændeovn, så jeg kan ligge foran og få varmen, så kan vi også kan tage i sommerhus om efteråret. Desuden kunne det være super fedt, hvis en anden hund har gravet et kødben ned, som jeg finder.
 • Som den prinsesse jeg er (se bort fra at jeg er en dreng) skal jeg selvfølgelig forkæles som en ægte prinsesse. Mine tjenere som hver dag sørger for mine behov herhjemme bliver opfyldt, kan da lige vove på at rejse på ferie uden mig. Det er min hunderet at komme med i de hyggelige sommerhuse, hvor jeg altid kommer med til stranden, hvor der er masser af nyt at snuse til. Desuden ved jeg at min mor har svært ved at undvære mig VUF VUF. 
Ferie med hunde

Sommerhuse til ferie med hund

Som I kan læse, er der rigtig mange gode grunde til at tage jeres hund med på ferie. Heldigvis er det også ret nemt, at få arrangeret en hundevenlig ferie. Hos os kan I leje sommerhuse og ferielejligheder i hele Europa, hvor det er tilladt at have hund med. 

Når I ved hvilket land, I gerne vil holde ferie i, skal I blot huske at bruge søgekriteriet "Husdyr tilladt". Herefter vises kun de ferieboliger, hvor jeres hund er meget velkommen som feriegæst. 

Stort udvalg af sommerhuse med hund tilladt  

Der er ingen tvivl om, at sommerhusene i Danmark er dem, som flest hundeejere vælger. En anden vigtig del af ferie med hund er også, at transporten til feriedestinationen er nem og overskuelig for hunden. I Danmark er der heldigvis også rigtig mange hundejere blandt de sommerhusejere, som udlejer deres sommerhus gennem NOVASOL. Derfor er det tilladt at tage hund med i over halvdelen af alle de sommerhuse, som udlejes i Danmark. 

Det er bestemt også muligt, at holde ferie med hund mange andre steder i Europa. Mange vælger også at leje et feriehus med hund tilladt i Tyskland. Det er dejligt nemt at køre til feriedestinationen i Tyskland og i Tyskland er der også mange hundeelskere. Tag et kig på de mange sommerhus i Tyskland med hund tilladt - der er helt sikkert et, som vil kunne passe til jeres ferie med hund.