Gavekort til sommerhusophold

Et gavekort til et sommerhus passer til enhver anledning 

Står du og mangler en gave til f.eks. bedsteforældre, til brudeparret eller årets julegave til familien, så køb et gavekort til et sommerhusophold. En tur i sommerhus kan alle nemlig bruge, og med et gavekort i hånden, er det endnu nemmere at få planlagt en hyggelig tur i sommerhus.

En tur i sommerhus er god for krop og sjæl uanset årstid. I foråret og om sommeren kan I nyde solen på strandene samt tage på opdagelse i området og besøge spændende attraktioner. I efteråret og om vinteren kan I gå lange, forfriskende ture i de smukke skove og ikke mindst, hygge jer indendøre med f.eks. en tur i en varm sauna og i en boblende spa.

Gavekort til sommerhus

Sådan køber du et NOVASOL gavekort 

Gavekort til NOVASOL kan købes via GoGift. Du bestiller nemt online og kan selv bestemme, om du vil have tilsendt gavekortet pr. post eller mail. Du bestemmer selv beløbet, dog med et minimumsbeløb på 100 kr. Du kan også tilføje en personlig hilsen, for at gøre gaven mere personlig. 

Bestil gavekort til NOVASOL

Mange muligheder med et gavekort 

Når du giver et gavekort til NOVASOL, kan modtageren selv bestemme, hvor der skal lejes et sommerhus. NOVASOL tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger i 26 lande samt mulighed for både ugeophold samt miniferier. Et gavekort til NOVASOL er gyldigt i 3 år, så der er fin tid til at finde det rette sted og ikke mindst den rette feriebolig.