search

Feriehuse ved Velencesøen

Velencesøen ligger midt mellem Budapest og Balatonsøen og anses som Europas varmeste sø pga. det hurtigt opvarmede vand, hvis sommertemperaturer når op til 28°C. Med sine ca. 2.050 soltimer om året, fortjener søen tilnavnet solskinnets sø.  På grund af vandets kemiske sammensætning, bruges vandet til lindring af både reumatisme, ledsygdomme og sågar appetitmangel. Så er det badeferie i Ungarn I søger, så tag lige et kig på de dejlige ferieboliger i området. 

Den smukke natur ved Velencesøen

Fra Velencesøens nordlige bred, strækker den skovklædte bjergkæde Velence sig ind i landet, hvorimod søens sydlige bred begrænses af de frugtbare lavsletter Mezöföld. Velencebjergene regnes som landets ældste bjergkæde og består hovedsageligt af granit. Vandreentusiaster vender stadig og gerne tilbage hertil.

Landskabet i området omkring søen, består af tre vigtige bestandele: de store vandområder, bjergkæden og lavsletterne. Således fremstår det både som en fuldkommen og mangfoldig helhed.

Sø Ungarn ferie

Badeferie ved Velencesøen

Velencesøen betragtes som et af de mest populære rejsemål i Ungarn; og dét ikke udelukkende pga. af de fremragende bademuligheder, men også blandt sportsfiskere. Langs søens bredder ligger der adskillige steder med lavt vand som dermed gør at mange børnefamilier vælger netop dette område som feriemål.

Det mest populære badested ved Velencesøen er turistsbyen Agárd, som udover gode bademuligheder og et pulserende liv, byder forskellige vandsportsaktiviteter som surfing og sejlsport.

Lej et feriehus ved Velencesøen og oplev både afspænding og natur, aktiviteter og sport.

Feriehus Velencesøen Ungarn

NOVASOL service i hele Europa

Måske har I tidligere lejet et sommerhus i Danmark og kender til de lokale NOVASOL kontorer rundt om i landet, hvor I plejer at skulle hente nøglen til sommerhuset. Lejer i en feriebolig i udlandet, så foregår det en smule anderledes end i Danmark, men bare rolig, for når I lejer en feriebolig i udlandet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.