Rejsedokumenter og Told

Hvis I ønsker at tage på ferie i Ungarn kan I glæde er til en masse aktivitetsmuligheder og skøn natur der indbyder til eventyr. NOVASOL udlejer feriehuse over hele landet og I kan vælge præcis det hus der passer til jeres krav og behov, som også befinder sig i nærheden af jeres forretrukkende seværdigheder. Med et feriehus i Ungarn kan I opleve alt fra storby til fremragende natur præget af en spændende historie. Ungarn er også velkendt for sine naturlige kilder der byder på wellnessferie, samt de mange søer, hvor I kan bade eller fiske alt efter jeres ønsker på ferien. Nedenfor kan I læse vigtige oplysninger og rejsedokumenter mm.

Rejsedokumenter

Visumfrihed for danske statsborgere. Gyldigt pas skal medbringes.

Bilister skal medbringe kørekort og registreringsattest. Kendetegnet ”DK” skal være mærket på bilen.

Told og indrejse

Ungarn følger de typiske EU love og der er derfor regler for hvor meget man må medtage uden at betale afgifter. Dette gælder specielt for varer såsom tobak og alkohol. I EU kan man dog frit medbringe varer fra andre EU lande, såfremt de er til eget brug. Eget brug indeholder medlemmer af din husstand og private gæster.

Feriehuse i Ungarn med husdyr

Det er tilladt at medbringe sit kæledyr på ferie i Ungarn, såsom sin kat eller hund. Hvis I ønsker at medbringe husdyr på ferien, skal I sørge for at I har de rigtige attester og at der ikke medføres smitte mv. NOVASOL Feriehusudlejning udlejer mange huse i udlandet, hvor husdyr er velkomne helt uden ekstra omkostninger.

Ferie i Ungarn