Naturoplevelser i Ungarn

Set i forhold til landets begrænsede areal, huser Ungarn en betragtelig naturrigdom. De mange naturreservater og landskabsområder udgør ialt et areal på over 500.000 hektar, hvilket er at sammenligne med de største nationalparker i verden. Her er altså masser af plads og mulighed for smukke naturoplevelser, mens I holder ferie i Ungarn

Naturoplevelser Ungarn

Nationalparker i Ungarn 

I Ungarn findes der ti nationalparker som også omfatter utallige søer, landskaber med mange vandløb og temperamentsfulde floder, tætte og grønklædte bjerge og store sletter. Her åbenbarer sig utrolige panoramaudsigter. I den oprindelige og uspoleret natur med sine skatte, findes også talrige naturstier og informative vejvisere som leder en gennem dette enestående landskab. Cykel- og vandreentusiaster, og alle øvrige naturelskere, får her de allerbedste betingelser.

Et land af helbredende vand

Hvis det var muligt at tage et kig under jorden i Ungarn, så ville der sandsynligvis åbenbare sig et helt hav af helbredende vand. Det synes som om der ikke noget andet sted i verden findes flere varme kilder og kurbade end i Ungarn. 1.300 kilder er hidtil blevet gjort tilgængelige, hvoraf 80 af dem befinder sig i Budapest. Der findes kur- og friluftsbade, svømme- og helbredelsesbassiner, som alle er fyldt med de velgørende dråber.

Det helbredene vand indeholder forskellige egenskaber og anvendes dermed på mange forskellige måder som eksempelvis ved reumatiske lidelser, hudsygdomme, fordøjelsesproblemer, ved svagt nervesystem og meget mere. Desuden har vandet en forebyggende virkning og evnen til at skabe umiddelbar velbefindende; for man skal jo ikke nødvendigvis være syg for at unde sig selv en herlig og velgørende behandling.

Natur Ungarn

Feriehusudlejning i Ungarn

Har I fået lyst til, at begive jer ud i den smukke ingarske natur og komme helt tæt på de mange naturskatte, så kan I nemt finde et feriehus i Ungarn, som ligger lige midt i de skønneste landskaber og tæt på nationalparker. Hos NOVASOL Feriehusudlejning vil vi gerne kunne tilbyde en feriebolig til enhver feriedrøm. De mange feriehuse giver plads og mulighed for, at være sammen i private omgivelser. Feriehuset bliver jeres base, og herfra kan I selv planlægge feriedagene med de aktiviteter I har lyst til.