search

Feriehuse ved Mátrabjergene

Kom og oplev bjergene i det nordlige Ungarn! Blandt vores feriehuse i Ungarn, finder du også feriehuse i området ved Mátra. Mátra er en bjergkæde i det nordlige Ungarn, hvor det højeste punkt er Kékes på 1014 meter. Book dit næste sommerhus i Ungarn hos NOVASOL feriehusudlejning - På vores hjemmeside kan du nemt se hvilke ferieboliger i Mátra, der er til rådighed til din ferie. 

Oplevelser nær feriehusene i Mátra

Bjergkæden Mátra ligger mellem byerne Eger og Gyöngyös i det nordlige Ungarn. Eger, lige øst for Mátra, byder på mange historiske seværdigheder, herunder det gamle slot Egri vár og kirken Dobó tér. Byen tiltrækker også mange besøgende fra de nærliggende lande. Gyöngyös ligger vest for Mátra, og her kan du se historiske bygninger som Szent Bertalan Nagytemplom kirken.

Mátras højeste punkt er Kékes, som også er Ungarns højeste bjerg, og det er bestemt en af ​​de mest populære turistattraktioner i landet. Om vinteren er det skiløb, der tiltrækker de besøgende. Om sommeren kan du tage på gode vandreture. Mange anser dette for et godt sted for vandreture i bjergene eller på en af ​​de mange stier. Er disse aktiviteter værdsat, så det er en god ide, at tage et par gode vandresko med, når der holdes ferie i denne del af Ungarn. Mátra tilbyder wellness, frisk bjergluft og muligheder for en aktiv ferie, herunder på Kékestetõ - den højest beliggende spa i Ungarn. Du kan også gå til Bükkszék, en lille by nær Eger. Her kan du svømme i varmt vand, der produceres 517 meter ned under jorden, med det højeste niveau af mineraler i verden.

Feriehuse ved Mátrabjergene

Feriehus ved Lillafüred

Hvis du vælger at holde din ferie i et feriehus nær Lillafüred, vil du opleve en landsby, hvor afslapning er i fokus. Tag på en hyggelig gåtur gennem landsbyen og køb en forfriskning på et af caféerne eller restauranterne. Bagefter kan du gå til Ungarns største vandfald og Santa Anna-hulen, hvor du kan se 40.000 år gamle formationer i de smukke hule. Fra feriehuset vil du være tæt på alle de fantastiske seværdigheder i området og få adgang til de smukke bjergområder i Mátra. 

Giv ferien i Ungarn et strejf af det oprindelige Ungarn. Prøv traditionelle ungarske retter på en restaurant, eller lav aftensmad hjemme i feriehuset med lokale råvarer. Du kan bruge feriedagenen i Mátra nøjagtigt som du har lyst til - det er den frihed, mange af vores gæster er så glad for. Vi er sikre på, at de lokale gerne deler deres tips og gode åd til oplevelser med dig, så du ka få det bedste med hjem fra din ferie i Ungarn