Ferie ved Balatonsøen og i Budapest

Rejs til Ungarn og nyd godt af et feriehus ved Balatonsøen, eller en ferielejlighed i Budapest - eller måske begge dele? Uanset hvilken destination I vælger, eller endda i kombination med hinanden, er I garanteret NOVASOLs kvalitets stempel. Vi har besøgt og inspiceret alle ferielejligheder og feriehuse i Ungarn, for at sikre vores kendte høje kvalitet på ferielejligheder og feriehuse i Ungarn er i top.

Ved at leje et feriehus i Ungarn får I følgende services:

 • Sengelinned, rengøring og el inkluderet
 • Feriehuse med fiske mulighed og hvor fiskeudstyr og beliggenhed er i top
 • Kæledyr er velkommen og gratis i et flertal af vores feriehuse
 • Ferielejligheder i Budapest fra 2 nætter til storbyferie
 • Mulighed for valgfri ankomst
 • Tryghedspakke med afbestilling og tryghedsgaranti inkluderet
Ferie i Budapest

 

Ferielejlighed i Budapest

Vi har udvidet vores sortiment af ferielejligheder i Budapest, byen som beskrives som en af de smukkeste i Europa. En ferielejlighed i Budapest byder på et væld af attraktioner både dag og nat, såsom koncerter, spændende butikker samt gode restauranter, hvor bl.a. ungarnsk gullasch kan smages. Budapests pulserende byliv kan bedst opleves fra en ferielejlighed i centrum af byen. Et flertal af vores ferielejligheder i Budapest er tilgængelig helt ned til 2 nætter, og perfekte til storbyferie.

Hvorfor en NOVASOL ferielejlighed i Budapest?

 • Den bedste placering ift. at udforske Budapest
 • Uafhængighed og fleksibilitet
 • Slutrengøring og sengetøj
 • Transport til lufthavn eller togstation, på forespørgsel (mod gebyr)
 • Moderate priser
Ferie ved Balatonsøen

 

Feriehus ved Balatonsøen

I Ungarn findes Centraleuropas største og varmeste sø, Balatonsøen. Vi anbefaler varmt en uges ferie i et skønt feriehus ved Balatonsøen. Ved dette naturskønne område finder I de fleste af NOVASOLs feriehuse i Ungarn. Balatonsøen er nem at komme til og kun ca. 1½ times kørsel i bil fra Budapest. Der findes også togforbindelse til Balatonsøen.

Balatonsøen er et populært ferieområde og et feriehus i Ungarn ved Balatonsøen, kan skabe rammen om en hyggelig ferie med afslapning og sjov. Tag ud og se Balaton Uplands National Park med sit smukke vulkanske landskab eller lej en cykel og kør rundt om søen. I kan også være så heldige at leje et feriehus ved Balatonsøen, hvor husejeren tilbyder bådudlejning. Uanset hvad I finder på byder området på noget for hele familien.

God service kommer fra hjertet i Ungarn

NOVASOL Feriehusudlejning har ikke kun flere hundrede feriehuse i Ungarn, men også egne servicekontorer. Uanset som I lejer et feriehus ved en sø, feriehus med privat pool eller en ferielejlighed i Budapest garanterer NOVASOLs team i Ungarn for en spændende og uforglemmelig ferie under sydens sol i Ungarn. Der er ikke noget bedre!