search

Feriehuse ved Bükkbjergene

Bükk, også kendt som Bükkbjergene, er en bjergkæde, der hovedsagelig ligger i nationalparken Bükk (Bükki Nemzeti Park på ungarsk). Bükk er igen en del af Karpaterne, der løber gennem ikke mindre end syv lande. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I leje et feriehus ved Bükk i Ungarn.

Ferie ved Bükkbjergene

Området omkring Bükkbjergene har mange høje punkter - faktisk mere end 20 stykker på over 900 meter. Den højeste spids her er Istállós-kő, som er den tredjehøjeste i Ungarn efter Galyatető og den tidligere Kékes. Bükk er også populær blandt skiløbere, og der er flere pister og lifte. 


Her kan du også udforsket mange huler, hvor den mest berømte sandsynligvis er Badgrottan (Barlangfürdő på ungarsk). Badegrotten ligger i Miskolc og har en meget lang historie som anerkendt badested. Trin for trin har hulen udvidet sig, og der er opstået nye pools og korridorer. I dag trækker det termiske bad masser af besøgende til sine varme, indendørspools såvel som de udendørs.
Bükk Nationalpark nær Miskolc blev grundlagt i 1976 og blev den tredje nationalpark i Ungarn. Denne nationalpark, i det nordlige Ungarn, er også landets største og ligger mellem Szilvásvárad og Lillafüred. Parken er ikke kun kendt for sine huler, men der er også mange forskellige typer fuglearter, hvoraf nogle er så sjældne, at de klassificeres som truede. For dem, der ønsker at opleve spændende ungarsk natur, er Bükk Nationalpark et meget godt valg som feriedestination.

Ferie Bükk


Oplev Ungarn som du ønsker det 


Når du vælger at leje et feriehus i Ungarn, betyder det, at du får en ferie på dine egne vilkår. Du vælger selv hvilken type feriebolig, der er den rette for dig. Du vælger ud fra rejsegruppe, ønskede faciliteter samt beliggendhed. Du får den ramme for ferien, som passer dig bedst. Når valget er taget i forhold til ferieboligen, så planlægges der hvilke oplevelser d gerne vil have med hjem fra ferien i Bükk. Du vælger udflugtsmålene, restauranterne og ikke mndst, hvornår det er tid til en dag med ren afslapning i feriehuset. Det er ferie med frihed.