search

Feriehuse i Budapest

Lej en feriebolig i Budapest og oplev en by fuld af overraskelser og vidunder. Med den livlige bymidte, smukke parker, majestætiske floder, høje kirkespir og overdådige kurbade er Budapest en af de mest spændende byer i verden. Byen er fuld af hemmeligheder og skjulte steder at udforske eller besøg gamle favoritter igen. På en ferie i Budapest, er det umuligt at kede sig. I kan også leje feriehuse i udkanten af Byen og kombinere ferien med storbyoplevelser og afslapning i den smukke natur. 

Parlamentet i Budapest

Ferielejlighed tæt på seværdigheder i Budapest

Fra jeres feriebolig kan I udforske byen til fods, med bus, sporvogn og metro, til vands, med cykel eller endda amfibiekøretøj. Oplev Budapest med det storslående Buda slot, klatre op af Gellért Hill og nyd den smukke udsigt over byen fra kastellet. Kryds floden for at opleve den mest grandiose bygning på Pest siden, Parlamentet. Besøg byens højeste bygning, Saint Stephen’s Basilica. Heltenes Plads vil give jer et godt indblik i landets historie, og i Memento Park får I glæde af den moderne historie. Smut væk fra hovedgaderne og lad byen udfolde sine hemmeligheder. Masser af design butikker, små parker, caféer og arkitektoniske skatte venter jer.

Cafe og kurbad i Budapest

Er I trætte efter sightseeing, så nyd lidt afslapning i jeres ferielejlighed eller forkæl jer selv med en tur i et af de velkendte kurbade som Budapest har at byde på. Selvom de fleste ferielejligheder i Budapest er udstyret med køkkenfaciliteter, så glem ikke at prøve det lokale køkken eller et stop ved en af de mange cafeer, som ligger både ved floden og i de hyggelige gader. 

Seværdigheder i Budapest

Ferielejlighed som udgang til Budapests omegn

 Vores ferielejligheder i centrum af Budapest er ideelle, hvis I også ønsker at opleve de omkringliggende områder. I Szentendre kan I nyde en middelhavs atmosfære, blot 19 km fra Budapest. I denne perle af en by kan I forkæle jer selv med et guddommeligt stykke kage i en af de mange konfekt-butikker (cukrászda) og gå hånd i hånd langs Danube bredden. Udforsk bjergene omkring Budapest, hvor det tætteste og mest spektakulære er Buda bjerget. Her kan I beundre, hvordan landskabet viger for uforstyrret natur, eller søg ned i den underjordiske verden af grotter.

Ferielejligheder i Budapest og ved Balatonsøen

Ungarn er meget mere end Budapest og I kan nemt kombinere en ferielejlighed i Budapest med en feriebolig i Ungarn. Det kunne f.eks. være et feriehus ved Balatonsøen, i det vestlige Ungarn. Ungarn er dejligt at rejse rundt i, så tøv ikke med at booke f.eks. 14 dage, hvor I så både kan opleve det pulserende byliv og den meget skønne natur. Lej f.eks. et feriehus med egen privat pool, hvor I kan koble af efter et par dage i Budapest. Tag et kig på NOVASOLs store udvalg af ferieboliger og glæd jer til ferien i Ungarn. Vælger I feriehusudlejning hos NOVASOL, kan I desuden se frem til en ferie med masser af frihed til, at gøre lige det I har lyst, når det passer ind i jeres ferieprogram. 

Feriehus i Ungarn med pool