search

Feriehuse ved Siofok

Småbørnsfamilier trives bedst i feriehuse eller ferielejligheder ved den sydlige del af Balatonsøen. Her finder du en 70 kilomter lang, fin sandstrand med lavt vand. Den sydlige del af Balantonsøen er et yndet feriemål for en ferie i et feriehus i Ungarn.

Ferie ved Balatonsøen

Byer tæt på feriehusene ved Balaton 

Fra Balatonaliga til Balatonszentgyörgy finder du mange feriehuse ved Balatonsøen. Byen Siófok er den største og mest kendte byer, og bliver derfor også kaldt for "Balatons hovedstad" af de lokale. Siófok er på grund af turisme en af de rigeste kommuner i Ungarn. Kun 13,5 km fra Siófok finder man den lille by Szántód, der også ligger på Balantonsøens kyst. Szántód er kendt for sine færger og den betagende udsigt til Tihany, der er en by på den nordlige side af Balatonsøen.

Ferie i Ungarn

Spændende attraktioner i Kaposvár ved Balaton

Bor I langs Balatonsøens sydlige del er der kun en times kørsel fra jeres feriehus til Somogy-provinsens hovedstad Kaposvár. Kaposvár er i følge legenden også grundlagt på syv høje ligesom Rom. Kaposvár er proppet med attraktioner for de kulturelle turister: man kan se et teaterstykke i Gergely Csiky Teateret, man kan blive bekendt med Jozef Rippl-Ronai, der er faderen for Ungarnsk kunst, på Rippl Ronai museet, eller man kan tage ud til ruinerne fra Benedictine klosteret og opleve Kaposvárs ældste monument.