search

Feriehuse ved Balatonsøen

Ungarernes hav som Balatonsøen bliver kaldt, er utvivlsomt landets mest populære ferieområde. Utallige ferieboliger og feriehuse er hvert år feriebasen for rigtig mange gæster, som nyder det dejlige badevand, den smukke natur, den hyggelige stemning og de spændende seværdigheder i området. NOVASOL Feriehusudlejning har længe udlejet feriehuse og lejligheder ved Balatonsøen, og forstå godt hvorfor netop dette sted i Ungarn er så elsket blandt mange. 

Ferie ved Balatonsøen Ungarn

Feriehuse omkring Balatonsøen

En feriebolig ved Balatonsøen udgør, især om sommeren, et rigtig paradis for alle vandhunde. Vandet er behageligt varmt (22-28°C) og holder drikkevandskvalitet. De flade stande ved søens sydlige bred er særligt børnevenlige, hvilket gør en feriebolig her ideel for familieferie. Ved den nordlige bred bliver vandet derimod forholdsvis hurtigt dybt og er populært blandt sejlere, surfere og fiskere. Uanset hvilken bred I vælger er rejse til venter der et dejligt feriehus og et utal af muligheder.

Oplevelser nær jeres feriehus

Den smukke natur omkring Balatonsøen tiltrækker hvert år massvis af feriehus glade mennesker. Nationalparken Balaton-Felvidéki Nemzeti Park imponerer med sit vidunderlige vulkanlandskab, i den gamle landsby Tapolca kan I ro gennem en søgrotte på en oplyst vandvej og ved Balatonsøens vestlige bred ligger Kis-Balaton (Lille Balaton) med et sumpområde, der renser vandet fra floden Zala, før dette løber ud i den store Balatonsø.

Familie nyder udsigt over sø

Kom rundt og over Balatonsøen

Fra jeres feriebolig ved Balatonsøen er der mange muligheder for at komme rundt i området heriblandet til hest eller på cykel langs de mange stier, der fører rundt om søen. Det kan også anbefales at se hele området fra oven på en rundtur med en flyvemaskine, helikopter eller varmluftsballon. Selv om I bor i et feriehus, er der stadig rig mulighed for at nyde Balaton-områdets mange restauranter og diskoteker, som giver mulighed for at afslutte dagen med dans og fest.

Nyd lidt vin ved feriehuset

Vinkendere vil føle en vital glæde ved Balaton-vinene. Den vulkanske jordbund, det særlige klima og solstrålerne der reflekteres af Balatonsøen, sørger for de bedste forudsætninger for de livlige og kraftige vine. Ikke desto mindre kan man nemt smage sig frem til de fine forskelle mellem de enkelte vindistrikter rundt om søen. Snup et par flasker vin med hjem til jeres feriebolig, fra en af områdets vingårde og nyd den på terrassen. Den bedste afslutning på en oplevelsesrig dag sker i et feriehus i Ungarn

Vin Ungarn