search

Feriehuse ved Balatonberény - Vestbalaton

På søbunden ved Balatonberény har man fundet resterne fra en romersk brønd, så selv for mindst 6.000 år siden har vandet her haft en speciel tiltrækningskraft. Udsigten til bjergkæden på nordkysten, øen Csicserg og kirken, der blev bygget i 1433 er alle meget populære blandt naturelskere. En gåtur nær den panoramiske vingård og de historiske vinkældre i bakkerne i Bokros og Derek er en uforglemmelig oplevelse på jeres ferie i Ungarn.

Ferie ved Balatonsøen

Sommerhusferie i Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdö er et populært feriested, og om sommeren stiger befolkningstallet markant, når alle turisterne kommer for at holde en skøn ferie ved Balatonsøen. På trods af, at det er et populært feriemål føles det ikke overrendt af turister, da den brede vifte med tilbud og attraktioner er i stand til at holde trit med populariteten. Den 8 km lange søbred er meget lavvandet og sivbæltet er stadig næsten helt intakt her og omkring 50 m bred. Dette, og panoramaudsigten over den nordlige bred, gør Balatonmáriafürdö til en af de mest romantiske byer langs Balatonsøen. Benyt jeres feriebolig til at opleve de romantiske solnedgange.

Den vestlige del af Balatonsøen er et oplagt feriemål for turister, der ønsker at slappe af - for familier med spædbørn er denne destination også et hit.

Ferie i Ungarn