Ferie året rundt i Sauerland

Sauerland er en fantastisk feriedestination hele året rundt, da hver årstid i regionen har sin egen charme. Om foråret vågner naturen langsomt, og alt begynder at blomstre på ny; om sommeren er Sauerland badet i grønt. Om efteråret er skovområderne særligt smukke på grund af det spektakulære hav af farver. Og sidst men ikke mindst, så er vinteren i regionen præget af vintersport og sneengle. Sauerland er simpelthen en fornøjelse for sanserne hele året rundt. Lejer du et feriehus i Sauerland fra NOVASOL, får du det ideelle udgangspunkt for at opleve denne skønne region i Tyskland.

Forårsfornemmelser i Sauerland

Foråret i Sauerland byder på en farverig blanding af årets første blomster. Når naturen vågner op fra sin dvale, er det værd at tage en tur gennem dale og enge i Sauerland. Rapsmarker stråler med deres lysegule farve og enge er prikket med gule mælkebøtteblomster. Det er ligegyldigt, om du foretrækker at gå, eller om du foretrækker at hoppe på cyklen, så vil en tur i forårsnaturen få dig i godt humør. Hold ferie i Tyskland i løbet af foråret – for eksempel i påskeferien – og tag på omfattende ture i Sauerlands smukke natur og nyd årets første varmestråler.

Hold ferie i Sauerland i løbet af foråret og få en masse nye oplevelser

Vilde arrangementer i løbet af foråret

Ud over den blomstrende natur bliver der også afholdt en masse store begivenheder og arrangementer i Sauerland i løbet af foråret. I de mange landsbyer i regionen kan man komme til traditionelle forårsfester. Her kan man nyde de varmere temperaturer og solen, mens man hører god musik og smager på kaffe og kage. Ofte går forårsfestivalerne hånd i hånd med at butikkerne er åbne om søndagen. Dem, der trænger til lidt mere action, kan se frem til to spektakulære begivenheder. Hvert forår finder mountainbikefestivalen Dirt Masters sted i Winterberg, og i Willingen kan man besøge en cykelfestival. Oplev dristige cyklister under spændende løb eller vilde tricks og spring i Sauerland.

Solrige sommerdage i Tyskland

Om sommeren kan Sauerland imponere med en bred vifte af sports- og fritidsaktiviteter. De idylliske naturlandskaber inviterer året rundt til vandreture og cykling – især de fem søer i Sauerland er et populært rejsemål om sommeren, for her kan du, udover at svømme, også nyde godt af det varierede vandsportsudvalg. Uanset om du vil dykke, sejle, surfe eller fiske, finder du de optimale betingelser for det ved søerne i Sauerland. Udnyt de mange muligheder og prøv noget nyt! Om aftenen kan du slappe af på terrassen i dit feriehus i Tyskland og nyde en kold øl, mens dagen rinder ud.

Tilbring nogle solrige dage i Tyskland i løbet af sommerferien i Sauerland

Efterårferie i i Sauerland - højsæson for både kulturelskere og naturelskere

Efteråret i Sauerland er præget af utrolige farver og kulturelle fornøjelser. Book et feriehus i de skovklædte områder, og brug din ferie på at tage på vandreture i gyldne skove. Nyd de sidste varme dage af året og nyd de varme efterårsfarver. Om aftenen kan du forkæle dig selv i dit hyggelige sommerhus i Sauerland og slippe hverdagens stress. Der er også rig mulighed for at få nogle kulturelle oplevelser i løbet af efterårsferien – tag for eksempel til messingfestivalen ”Sauerland Herbst” og oplev kulinariske og musikalske lækkerier. På festivalen bliver du forkælet af professionelle musikere, der alle spiller på messinginstrumenter, mens du smager på regionale specialiteter. Festivalen er en fornøjelse for alle sanser!

Vinterferie i Tyskland - et Eldorado for vintersportsentusiaster

Mange turister vælger at holde deres vinterferie i Sauerland, da regionen er et af de mest centrale skisportssteder i Tyskland. Du behøver ikke at være garvet skiløber for at få en sjov ferie her! Tværtimod spænder vintersportsregionen så bredt, at både fagfolk og begyndere kan prøve kræfter med en bred vifte af sportsgrene under de bedste forhold. Et af højdepunkterne om vinteren er verdensmesterskaberne i skihop i Willingen. Oplev de bedste vintersportsatleter i aktion og den livlige atmosfære, alt imens du er omgivet af et utroligt landskab. Til verdensmesterskabet er hele Willingen ramt af skihops feber! Lad dig rive med af stemningen og kryds fingrer for netop din favorit skihopper! Efter en lang dag i sneen, kan du vende tilbage til din feriebolig i Tyskland og diskutere dagens forløb med din familie.

Nyd Sauerland hele året rundt

Sauerland har meget at byde på – uanset årstiden. Den uberørte natur begejstrer hele året rundt – oplev på første hånd de skiftende årstider og observer den oprindelige flora og fauna. Ligegyldigt om du er på udkig efter ro i naturen, samvær eller spænding, vil du føle dig godt tilpas her. Ud over de mange sportsbegivenheder på internationalt niveau, kan regionen også prale af et stort udvalg af kulturelle highlights. Nyd denne blanding af natur, kultur og sport hele året rundt. NOVASOLs sommerhusudlejning står klar til at hjælpe dig med at finde et feriehus i Sauerland hele året rundt!

Tilbring hyggestunder i Sauerland i det kolde halvår