Feriehuse på øen Usedom

Ferie i feriehus på Øen Usedom - så skal det hele helst klappe. Vejret, maden og naturligvis dit sommerhus. Vi kan kun garantere dig, at vores sommerhusudlejning er landets bedste uanset, om du er på Usedom ved Østersø-kysten eller resten af Tyskland. NOVASOL har de bedste feriehuse på øen Usedom ved Østersø-kysten. Når det gælder sommerhus i Tyskland er vi de førende.

Feriehuse på øen Usedom

Feriehuse på øen Usedom

NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning på Øen Usedom som et godt bud på en fredfyldt ferie eller en oplevelse med mere fart på. Når vi arrangerer sommerhusudlejning på sommerhuse på Øen Usedom, sørger vi for, at du kan vælge præcis det hus fra vores store udvalg af forskellige sommerhuse, som passer allerbedst til dig. Hvad enten du vælger et hus med pool og sauna eller en mere skrabet model har alle vores huse det tilfælles, at de er i høj kvalitet.

Oplevelser fra et feriehus på Usedom

Et besøg på Øen Usedom ved Østersø-kysten af Tyskland er et besøg i fortiden. Badehoteller og ferieboliger fra slutningen af 1800-tallet pryder øen mange steder som minde om, hvordan byen i mere end 100 år har været det foretrukne feriemål for mange tyskere. Øen er også kendt for en række kulturbegivenheder med modeudstillinger, kunstudstillinger, festivaler og meget andet - så her føles tiden aldrig lang.

I dag besøges Usedom af både tyske og udenlandske badegæster, som udover den fine arkitektur får kilometervis af gode sandstrande, mulighed for kurbade og mange fine sommerhuse. Med NOVASOL sommerhusudlejning har du altid det bedste overblik over ledige sommerhuse på øen, og vi formidler alle typer bolig til din ferie i Tyskland

På den nordlige side af Usedom strækker en 42 kilometer lang badestrand sig langs det meste af kysten, der er adgang til et 632 kvadratkilometer stort naturreservat, og på øen er der adskillige gode tilbud på kurophold, hvor du kan slappe af og blive forkælet med massage og kurbade eller tage på vandreture.

Aktiv ferie på Usedom