Ferie i Balm på Usedom

Den lille idylliske landsby Balm med kun knap 150 indbyggere, ligger direkte ved Achterwasser, der er en lagune ved udmundingen af Peenestrom til Østersøen. Balm byder indenfor til gode ferieoplevelser på øen Usedom. De mange feriehuse på Usedom giver jer mulighed for både at slappe helt af og for at udforske øens mange high-lights.

Lej feriehus i Balm på Usedom

Eftertragtet naturperle

Området er et eftertragtet rejsemål for såvel gæster med hang til sejlsport og surfing som naturelskere, der gerne bruger mange ferietimer på at studere fugle og andet dyreliv. Vandrestierne er ganske fintmaskede ved Balm, der dog har en særlig høj stjerne hos golfspillere, der nyder at matche udfordringen med den lille drilske hvide bold på banen ved søen ”Balmer See”. Til trods for alle Balms fortræffeligheder har byen indtil videre mest haft status som et lokalt insidertip for alle, der vil leje et feriehus på Usedom og søger fredfyldte naturoplevelser samt nyde feriedages ulidelige lethed.

Komfortabel ferie

Valget af et feriehus ved Østersøen er så indlysende klart for alle, der søger og værdsætter at checke ind i ens egen lille ferie-oase, hvor faste spisetider og andre restriktioner i feriedagene er så klart fraværende, at sjælen hurtigt finder hvile i dagenes uforudsigelighed. I bestemmer ganske selv, hvornår der er afgang mod dagens eventyr, om det næste hjørne alligevel ser mere spændende ud end den oprindelige plan, hvornår tanken for indgående informationer er fyldt helt op og hvordan dagen afrundes bedst med aftensmad til familiens tilfredshed. Vi kan under alle omstændigheder garantere for komfortable køkkener i vores feriehuse. Endnu mere end derhjemme kan det udvikle sig til regulære samtalekøkkener, hvor dagens begivenheder kan rundes og evalueres. Her kan alle være med mod et fælles mål om et herligt måltid, bygget i fællesskabets ånd. De kedelige følgeskader af beskidt service klarer feriehusets opvaskemaskine så efterfølgende. Det er jo ferie.

Når feriedagen går på hæld

Når maskinen snurrer så lystigt søger man ind i den hyggelige stue for rigtigt at nyde de blå timer i fulde drag , inden at øjnene bliver tunge og kroppen nærmest tigger om at finde sit natteleje. Men inden det, bør I opbyde en sidste kraftanstrengelse for at nyde den smukke havudsigt, som mange feriehuse tilbyder. Det er velgørende at følge naturens vandlege og betragte aftenhimmelens farver. Det kan næsten ikke købes for penge og så alligevel…Flere feriehuse har også vaskemaskine og tumbler, så pak kun det mest nødvendige for at kunne opretholde den gode feriestil. Som en ganske særlig feature har flere feriehuse på Usedom egen bådebro, således at I kan stikke til havs direkte fra feriehusets grund. Man kan nu ikke tøjre skonnerter og tremastede handelsskibe, men har I en lille jolle, så er der mulighed for at komme ud på det åbne hav og se det hele fra en ny vinke.

Afslappende ferie på Usedom

Spil golf i Balm på Usedom

Her går begyndere og øvede hånd i hånd. Efter at have gennemført små startøvelser og kurser, der formidler grundlaget for korrekt etikette og spilleregler, bliver I frigivet til spil på områdets to 18-hullers baner. Så starter golflivet med alle dets smukke oplevelser og uundgåelige små fadæser, som er et ganske særligt kendetegn for denne sport. Prøv bare selv kombinationen af dyb koncentration og pludselige ”vulkanudbrud”, som på forunderlig vis renser kroppen og klarer hjernen. Irritationer, ja ganske ofte, men næste gang, så…

På den lokale 9-hullers træningsbane, kan I finpudse greb, holdning og svingteknik og så tilbage på den store stygge bane…

Feriehusudlejning i Tyskland

Sommerhusudlejning som vi kender det fra Danmark har også fundet vej ned over grænsen. Flere og flere tyske ferieboligejere stiller nu deres sommerhus eller ferielejlighed til rådighed for feriegæster. Udvalget af ferieboliger i Tyskland vokser derfor stødt og særligt langs kysten udvikles nye og spændende feriehusbyer. Hvis I har sat jer for at besøge Usedom, så befinder I jer i Mecklenburg-Vorpommern. En region som byder på mange gode oplevelser og hvor I sagtens kan vende tilbage til flere gange. Tag et kig på det generelle udbud af feriehus i Mecklenburg-Vorpommern, måske får I lyst til at udforske andre dele af området til jeres næste ferie med NOVASOL.