Feriehuse ved kysten i Mecklenburg-Vorpommern

Kan I godt lide at vandre i naturen når I holder ferie, så er det oplagt at leje en feriebolig i Mecklenburg Vorpommern. Naturen i dette område tilbyder nemlig alt hvad man kan ønske sig, til gode og oplevelserige vandreture i løbet af ferien. Her er b.la. et stort uidvalg af feriehuse ved kysten i Mecklenburg-Vorpommern. 

Ferieboliger ved kysten i Mecklenburg-Vorpommern

Kyststrækningen i Mecklenburg Vorpommern begejstrer alle med en sprudlende mangfoldighed. Gå en tur langs havet og hør bølgerne som slår op på stranden. Hold et hvil og nyd de smukke horisonter. Når I tager på vandretur i Mecklenburg Vorpommern vil I komme forbi de gamle hansestæder, glamourøse badebyer og hyggelige fiskerbyer. Alle fortæller de deres egen historie, gennem arkitekturen og fortællinger om livets gang i de tyske byer. I kan også begive jer ud i de eventyrlige skove og forbi farverige blomsterenge. Lange sandstrande, stejle skrænter og store sandklitter, inviterer jer til dejlige dage ved havet. De mange feriegæster som vælger at tage til Mecklenburg Vorpommern nyder den vidunderlige ro og en beroligende blanding af det maritime klima og den friske skovluft.

Ferieboliger ved havet

Ferieboliger ved Østkysten

Østersøkysten i Mecklenburg Vorpommern byder på smukke og varierede natur- og kulturlandskaber, præget af bølgende bakker, frodige marker, mørkegrønne skove, stråtækte gårde, maleriske fiskerbyer og Østersøen med flade, hvide sandstrande, forrevne klipper og den endeløse horisont.

Halvøen Fischland-Darß-Zingst

Enhver, der nogensinde har opholdt sig på halvøen, bliver betaget af den uimodståelige charme, de utæmmede strande og de forvitrede skov. Den smalle stribe land mellem havet og Bodden er ét af de mest forskelligartede landskaber i området. Flade og stejle banker, strandsøer, bugter, klitter, hvide sandstrande og mudderbanker danner tilsammen et smukt område som bestemt et et besøg værd.

Øen Rügen

Allerede for mere end 100 år siden, tiltrak Rügen spagæster fra nær og fjern. Den største og smukkeste ø i Tyskland, byder på mange forskellige well-ness muligheder på de forskellige kursteder. Lejer I en feriebolig på Rügen kan I holde en sand well-ness ferie, både for krop og sjæl. Bestil tid til en massage og brug samtidig den smukke natur til gode gåture, hvor I kan nyde de små fiskerlandsbyer, de smukke strande, de dybe skove og landmærker som de gamle fyrtårne.

Lej feriehus på øen Rügen

Øen Usedom

Lange sandstrande, mægtige sandbanker og store klitter er varemærkerne for denne ø. Som perler på en snor ligger de dejlige byer med kurbade, promenader, smukke villaer og restauranter. Usedom er perfekt til en god badeferie for børn og voksne om sommeren. Langs kysten mærkes naturens kræfter for alvor når der f.eks. blæser om efteråret, mens der inde i landet er mere roligt i skovene og på de flade marker.

NOVASOL udlejer ferieboliger i hele Tyskland, så er der andre regioner I gerne vil besøge, så hjælper vi gerne med at finde det feriehus eller den ferielejlighed der passer præcis til det i søger.