Ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern skal opleves i et sommerhus fra NOVASOL Sommerhusudlejning. Vi har god forstand på sommerhusudlejning, og i Mecklenburg-Vorpommern kan du få opbygget din energi, og få fyldt din sjæl med gode oplevelser. Sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern eller andre steder i Tyskland skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores sommerhuse leverer netop det mål af luksus, du har brug for.

Lej sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern

Sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern

Når du lejer et af NOVASOLs sommerhuse i Mecklenburg-Vorpommern, beder vi dig markere, om du ønsker et helt enkelt kvalitets sommerhus, eller om du drømmer om at få en af vores sommerhuse med alt hvad remmer og tøj kan holde til af luksus tilbehør. Et sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern findes f.eks. både med og uden privat pool og sauna. Sommerhusudlejning skal baseres på kvalitet og valgmuligheder. Det synes vi - fordi det er vigtigt for os at du får en god ferie i Tyskland.

Mecklenburg-Vorpommern er en delstat i Tyskland, sammenlagt af de to tidligere regioner Vorpommern og Mecklenburg, og her finder du alt, hvad en moderne turist efterlyser: gode badestrande, en vekslende natur og mange tilbud om en aktiv ferie. Du finder også mange gode sommerhuse, udlejet gennem NOVASOL sommerhusudlejning, så du kan planlægge rejsen hjemmefra.

Lej sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern

Natur og by nær jeres sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern

Østersø-kysten byder på flere øer, hvor høje klinter i kalksten afløses af store lavtvandsområder, der er kilometervis af fine sandstrande og et utal af hoteller, kurbade og badelande. Mecklenburg-Vorpommern henvender sig til hele familien, og der er altid noget at give sig til - selv på en kedelig regnvejrsdag.

Hele området ud mod kysten bærer præg af at have været et yndet feriemål gennem mere end 120 år. Fine kurhoteller og smukke, arkitekttegnede strandpromenader med spir og krummelurer ligger spredt langs kysten og på øerne i området, og inde i landet venter en næsten endeløs natur i et af landets tyndest befolkede områder.