search

Feriehuse ved det Sydægæiske Hav

Når I vælger at holde ferie ved det Sydægæiske Hav, kan I glæde jer over en smuk natur, skænne strande og masser af muligheder for, at opleve det autenstiske Tyrkiet. Mange vælger at tage til Tyrkiet for at få sol på kroppen og bade i det skønne blå hav. De gode strande åbner op for masser af feriehygge i vandet og i sandet. Rundt om jeres feriebolig finder I flere gode oplevelser, som I kan udforske som I har lyst. Tag f.eks. på det lokale marked og forsyn jer med lokale lækkerier og ikke mindst de søde tyrkiske kager, som I kan nyde på terrassen ved feriehuset. 

Ferie ved det Sydægæiske hav

Oplevelser ved  det Sydægæiske Hav

Kysten ved det sydlige Ægæerhav, er gennemskåret af adskillige kløfter og omfatter utallige større og mindre bugter som indbyder til svømmeture og solbadning. Ud for kysten, ligger der mange øer - størstedelen er græsk territorium. Landskabet er præget af mange bakker med små, afsidesliggende landsbyer og gårde. Mellem de to bugter Mandalaya og Coo, ligger halvøen Bodrum. Her lå tidligere den historiske by Halikarnassos med det verdensberømte Mausoleum i Halikarnassos, et af Verdens syv vidundere; i dag er dette område et mødested for den tyrkiske jet-set-klasse.

Ferie i Tyrkiet

Vandsport for alle ved det Sydægæiske Hav

Halvøen Reşadiye er delvist dækket af skov og danner med sin oprindelige atmosfære, et perfekt feriested for enhver der søger ro og afslapning. Byen Datça og ruinerne af Knidos, er halvøens ansigt udadtil.

Her i det sydlige Ægæerhav, kommer først og fremmest sejlere og surfere til sin ret. I særdeleshed indtager Kos-golfen (tyrk.: Gökova Körfezi) status som vandsportsparadis nummer 1. I dette område er vandet så klart, at man overhovedet ikke vil tilbage på land. Uanset hvad I prioriterer at lave i ferien, danner ferieboligen i Tyrkiet altid det ideelle udgangspunkt for dine planer.

Familieferie i Tyrkiet

Ferieboliger i Tyrkiet 

Det har længe været populært at leje eller eje en ferielejlighed i Tyrkiet og hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I også et bredt udvalg af gode ferielejligheder. I kan f.eks. vælge en ferielejlighed hvor der er tilknyttet en fælles pool - så er der lagt op til den helt store badeferie i Tykiet. I kan også vælge et feriehus, hvor der er lidt mere plads også udenfor. Feriehuset giver mulighed for, at holde en helt privat ferie, hvor I selv bestemmer hvordan dagene skal bruges. I kan tage på udflugter, slappe af i solen og hygge jer på terrassen i varmen, lige så længe i har lyst. I finder også flere skønne feriehuse med en privat pool.