Ferie i Antalya

Vælger I at holde ferie ved den Tyrkiske Riviera er der flere gode byer at vælge blandt. Den mest kendte by er Antalya, som hvert år er målet for ferie i Tyrkiet for mange gæster. Tyrkiet er et skænt ferieland, også udenfor højsommeren, hvor der for nogle godt kan blive lidt for varmt. Efteråret eller det tidlige forår er også behageligt i Tyrkiet, hvor der nemt kan bruges feriedage på stranden og med ture ud til de forskellige attraktioner. 

Strand Tyrkiet

Ferie i Antalya

Byen Antalya, også kaldet Den Tyrkiske Rivieras Perle, har inden for de sidste 20 år udviklet sig fra at være en rolig kystlandsby til at være en turistby. Den har en gammel bydel med mange spændende kroge og hyggelige stræder, der er værd at besøge. De subtropiske haver, den berømte Hadriansport, de hyggelige restauranter og de attraktive indkøbsgader sørger for en munter stemning og middelhavsatmosfære. Selvom der inden for den seneste tid er blevet bygget meget, er det lykkedes at bevare byens charmerende kerne med dens oprindelige karakter. Dyk ned i det pulserende liv ved lystbådehavnen.

Ferie i Belek

Belek, beliggende ca. 35 km sydøstlig for Antalya, er en ung, fremadstræbende ferieregion ved den Tyrkiske Riviera og ligger midt iblandt stort anlagte og velholdte haver. Lige omkring byen er der mange romantiske klitter, duftende pinjeskove og 25 km lange sandstrande.

Belek står dog også for sport. Ud over veludstyrede vandsportsfaciliteter og professionelt gennemførte dykkerkurser, har Belek også udviklet sig til et paradis for golfspillere med mange førsteklasses golfbaner.

Ferie i Kemer

Det tidligere lille fiskerleje Kemer, med 10.000 indbyggere, ved foden af de mægtige Taurus-bjerge, ligger 45 km fra Antalya og har udviklet sig til en moderne badeby. I nationalparken Olympos finder man flotte, vidtstrakte sandstrande langs fantastisk smukke bugter. Den fremadstræbende middelhavsby er præget af den livlige aktivitet i lystbådehavnen og de mange butikker, barer og restauranter.

Feriehus i Tyrkiet med pool

Feriehusudlejning i Tyrkiet 

De ferieboliger i Tyrkiet som udlejes danner en rigtig dejlig, privat ramme om jeres ferie. Her kan I slappe af og nyde det dejlige klima, uden at blive forstyrret af andre feriegæster. Det gode ved en feriebolig er nemlig, at her har I friheden til at planlægge den ferie I gerne vil have. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I både leje centralt beliggende ferielejligheder, hyggelige feriehuse lidt udenfor de større byer samt dejlige villaer med egen pool.