search

Feriehuse ved den tyrkiske Riviera

Lange, hvide sandstrande i øst; små, maleriske bugter og romantiske klippekyster i vest; dertil det turkise hav, idylliske havnebyer og store metropoler - alt dette findes ved den tyrkiske riviera.

Langs hele kystlinjen strækker Taurusbjergene (tyrk.: Toros Dağlari) sig med sine delvist snedækkede toppe. Ved foden af bjergkæden vokser citrusfrugter og bananer, og her dyrkes også bomuld. Tager du til provinsen Kahramanmaraş, så er I bogstavelig talt hvor peberet gror.

Den tyrkiske riviera

Oplevelser i Antalya 

Den tyrkiske Middelhavskystes centrum er havnebyen Antalya. Her møder man et pulserende liv, et rigt kultur- og restauranttilbud og et udpræget natteliv. Derudover findes her vidunderlige strande, palmeprydede gader og pragtfulde parker. De ca. 300 soldage om året, og et varmt og behageligt klima, er til stor glæde for både feriegæsterne og lokalbefolkningen. Her oplever man med garanti en rigtig solsommer, og selv om termometeret i august til tider viser ca. 40ºC, føles det stadig behageligt pga. den friske brise der fejer ind over landet.

Vest for Antalya bliver de besøgende mødt af et helt enestående syn: Her falder Taurusbjergene op til 3 km lodret ned i havet.

Øst for Antalya ligger Kap Anamur som er det sydligste punkt på Tyrkiets sydkyst.

Talrige historiske steder og byer, vidner om denne regions rige fortid. Besøg bl.a. byen Olympos, som er en del af nationalparken af samme navn, eller Apollons tempel i Side.

Uanset om du foretrækker at ligge på stranden eller ønsker at opleve og udforske områdets kulturelle seværdigheder, danner en feriebolig i Tyrkiet altid det ideelle udgangspunkt for jeres ophold ved den tyrkiske Riviera. NOVASOL Feriehusudlejning kan tilbyde såvel gode ferielejligheder som private feriehuse til jeres ferie. Der er også mange muligheder for, at leje en feriebolig med pool. Det kan være en fælles pool, ofte i forbindelse med en ferielejlighed eller en helt privat pool, som I kun benytter, 

Feriehus med pool Tyrkiet