search

Ferieboliger i Tyrkiet

NOVASOL tilbyder en bred vifte af ferielejligheder i Tyrkiet. Tyrkiet, ofte kaldet 'civilisationens vugge ', er landet med masser af sol og hav, men også kendt for sine travle byer og for sin gamle og smukke kultur. Med vores feriehuse kan I virkelig slappe af på de mange smukke strande eller ved egen pool, hengive jer i det fremragende køkken og fordybe jer i en ekstraordinær kultur. Tyrkiet har også fantastiske naturlige seværdigheder, det smukke azurblå hav man ser på film, flere nationalparker og skønne kurbade. Dette er et komplet feriemål, hvor der er oplevelser, seværdigheder og fantastiske feriehuse for alle feriegæser. Lej et feriehus i Tyrkiet, landet som byder jer velkommen med gæstfrihed, sandstrande og åbne arme.

Ferie i Tyrkiet

6 gode grunde til at holde ferie i Tyrkiet

  • Hold ferie i et sandt ferieparadis med hav, sol og et dejligt varmt klima
  • Gå på opdagelse på den tyrkiske rivera
  • Oplev metropolen Istanbul og alle dens tilbud
  • Hold en all inclusive ferie i Tyrkiet
  • Stort udvalg af villaer med privat pool og havudsigt
  • Altid prisgaranti i Tyrkiet

Populære feriedestinationer i Tyrkiet

Hos NOVASOL kan i leje masser af feriehuse på den tyrkiske rivera, der er et yndet feriemål i Tyrkiet. Smukt belliggende på den sydlige kyst i Middelhavet finder man riveraen, hvor mange sol-hungrene ferie gæster søger hen. Dette polulære område løber fra Marmaris forbi det smukke Antalya helt ned til det velkendte Alanya. Tyrkiet varmt! Om sommeren, kan temperaturen nå op over 40 grader. Heldigvis er der mange sandstrande, hvor du kan få frisk luft eller kan snuppe dig en kølighed dukkert i havet. De fleste af vores luksus-ferieboliger og feriehuse har aircondition og privat pool, og således kan i køle jer ned hele døgnet rundt, hvis varmen bliver en smule for meget.

Tyrkiet ligger over 3.500 km fra Danmark, hvorfor mange vælger at flyve til dette ferieparadis og korte rejsetiden en smule af. Med fly tager turen ca små 3,5 timer fra Danmark til Antalya og derfra kan i leje en bil eller tage en shuttle til jeres feriehus. Inden du har set dig om kan du tage en dukkert i din egen pool, nyde en smuk havudsigt fra feriehuset eller nyde en god omgang mad på den fantastiske tyrkiske riviera. Den tyrkiske rivera har meget mere at byde på en bare flotte sandstrande, sol og varme, den er nemlig fyldt med flere sjove attraktioner og seværdigheder, der bestemt er et besøg værd!

Har i lejet feriehus i Antalya, kan i slå et smut forbi den gamle bydel, der oser af det autentiske Tyrkiet, her er masser af gamle bygninger, snævre gader og god mad! I kan også besøge den antikke græske by, Myra, også kendt som Demre, hvor i kan se levn fra en fordums tid. Her kan i se det gamle amfiteater, Saint Nicholas kirken eller de smukke klippegrave. Fra de mange badebyer er det muligt at chartre en båd med besætning, hvor hele familien kan være, for en dag. Tag en sejltur i det azurblå vand, snorkle, bade og få serveret autentisk frokost ombord, en sådan bådtur tager typisk en dag. I kan også sejle over til mange græske øer og opleve dem, maden og arkitekturen. Kort sagt er de mange feriemuligheder, det der gør den tyrkiske riviera en yndet ferie destination. Lej et af vores fantastiske feriehuse i Antalya på riveraen og få en uforglemmelig ferie for hele familien!

Hold ferien i Tyrkiet

Hold ferie i badebyen Bodrum

Har i været i Tyrkiet før, eller ønsker i at opleve en anderledes og mindre turistet del af Tyrkiet? Så burde i overveje den smukke feriedestination Bodrum. Dette er et sandt ferieparadis, der ikke er ligeså kendt blandt turister som Atalya og Alanya, det betyder at det er her tyrkerne selv ynder at holde deres ferie. Og en god tommelfingerregel er at hvis de lokale er der, så er det godt! I Bodrum er mulighederne ikke få. Her kan i få alt fra en badeferie i et feriehus med privat pool og smuk udsigt over middelhavet, til aktiv ferie med vandreture, hvor guider tager med forbi antikke efterladenskaber af græske civilizationer, til cykling, vandsport og snorkling i det fantastiske azurblå vand, hvor neonfarvede fisk svømmer i stimer.

De førnævnte bazarer findes bestemt også i Bodrum og her kan i opleve hvordan man handler i Tyrkiet. I Bodrum er bazaren delt op i forskellige områder, hvor der kan købes tøj, elektronik, mad osv. Er man til designertøj, der er af den ægte vare, så er der både et indkøbscenter og outlet i Bodrum hvor man blandt andet kan shoppe amok i Lacoste, Burberry og mange flere! I Bodrum behøver du ikke drømme om den tyrkiske rivera, for Bodrum har sin helt egen rivera, hvor man finder fantastiske restauranter der byder på traditionelt tyrkisk mad, tapas, det internationale køkken og her finder i tilmed flere udsøgte fiskerestauranter.

På denne smukke rivera finder i fantastiske strande med azurblåt vand, hvor i kan køle ned og prøve kræfter med forskellige former for vandsport som windsurfing, snorkling, beach volley, vandscootere og prøve den vilde banan samt faldskærm efter speedbåd. Mange steder i Tyrkiet er det muligt at leje en større sejlbåd med besætning for en dag. Dette er bestmt anbefalelsesværdigt at gøre. På båden er det muligt at tage sol, få læskende drikkevarer og mad. Båden vil stoppe flere steder ved bugter og naturlige seværdighder, hvor i har mulighed for at bade, snorkle og springe fra klipper! Besætningen laver en traditionel omgang tyrkisk frokost til jer ombord når i er sultne. Dette er en fantastisk og anderledes oplevelse, hvor hele familien kan være - selv de mindste!

Badeferie i Tyrkiet

Spændende historie og talrige attraktioner

Hvis I er interesserede i kultur, kan I beundre mere end 400 arkæologiske seværdigheder, for eksempel de berømte kulturskatte som Troy, Efesos, Pergamon, Hagia Sofia eller Topkapi-paladset. Desuden er der mange museer, der også er værd at besøge. I Tyrkiet kan i fordybe jer i landets historie, kultur og kunst i byer som f.eks. Istanbul, Ankara og Izmir samt se til monumenter og arkæologiske rester i Sultanahmet moskeen, Atatürk mausoleum, templet Augustus og mere. Vi vil også anbefale at I udforske de lokale basarer, der især i weekenderne er helt fantastisk. Her finder i alt lige fra tøj til dyr, der bliver solgt til højestbydende, et kulturchock af dimensioner for os danskere, men bestemt et besøg værd. Når i har brug for at afbræk kan i besøge de mange lokale restauranter og prøve et autentisk tyrkisk måltid. Mad er en vigtig del af den tyrkiske kultur og har en lang tradition bag sig og har fået indflydelse mange steder fra. Det Osmanniske Rige bestod af forskellige etniske grupper. Dette gør det tyrkiske køkken så varieret. Her kan i forføre ganen med lækre supper, spicy risretter, flere typer brød og dips, der ofte er en del af de daglige måltider i Tyrkiet.

Ferie året rundt i Tyrkiet

Tyrkiet er et dejligt rejsemål hele året. Om sommeren er her varmt og de fleste vælger derfor at tage ud til kysterne, hvor det er muligt at blive afkølet i havet. De meste kendte feriebyer er Antalya og Alanya. Her er der masser af restauranter, boder og strandliv. I kan også tage på en af de mange bådture, hvor I sejler rundt en hel dag og nyder det smukke kystlandskab og dejlige badeture. Efteråret og vinteren er også varmt og fyldt med soltimer, så mange vælger også at tage til Tyrkiet når vejret er gråt og regnfyldt herhjemme.

Ferie året rundt i Tyrkiet

God ferieservice hos NOVASOL - også i udlandet!

Når I lejer en feriebolig i Tyrkiet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.