Attraktioner i Sydmähren

Lad hverdagens stres og jag blive derhjemme og rejs på ferie i et NOVASOL feriehus i Tjekkiet. I et smukt bjerglandskab ligger jeres feriehus i store grønne områder, hvor I kan slappe af og nyde naturen. Sydmährens feriegæster nyder de rolige omgivelser omkring ferieboligen, og friheden til selv at kunne planlægge sine feriedage fra dag til dag uden nogen bestemte tider for måltider og rengøring. Med et feriehus i Mähren har I alle muligheder for at udforske de tjekkiske små byer, være aktive og få koblet helt af.

Tag familien med ud i naturen på jeres ferie i Mähren

 

Ferie i Sydmährens natur

Pak kameraet og de gode gå sko, for når I tager på ferie i Tjekkiet med NOVASOL feriehusudlejning, vil I blive overrasket over hvor meget smuk natur og skønne nationalparker et land kan rumme. Besøg slotsparken i Lednice-Valtice, som råder over 140 km2 land med store og små bygninger bygget imellem snoede floder og kanaler i en have, hvor duftende blomster og busker pynter i landskabet. Ikke underligt at stedet har været på UNESCO’s verdenskulturarvsliste siden 1996. Kan I bare ikke få nok af smukke parker og beundringsværdige bygninger, så kør en tur fra feriehuse i Mähren til Nationalparken Pálava, som især er kendt for parkens kalkklipper og sine sjældne liljer og adonisroser.
Ønsker I at få pulsen op, så er naturen det bedste sted. I Sydmährens bjerge kan I benyter jer af de markede vandrestier og mountainbikeruter. Lej cykler i jeres lokalområder og tag på opdagelsen i naturen.
Selvom man ikke skulle tro det, så er Tjekkiet gode til at lave vin og Sydmährens pruducenter byder jer velkommen ind på deres vingårde, til vinsmagning og rundtur i vinrankerne.

Tag på storbysferie i Tjekkiet med Novasol

 

På ferie i Mähren med kultur og shopping

Der findes ingen ferie uden besøg i storbyer, hvor I både kan få shoppet og set lidt af landets kultur og historie. Når I lejer et feriehus i Sydmähren, har I ikke langt til Mährens hovedstad og Tjekkiets næststørste by Brno eller Brünn. Med utallige kirker hvor af katedralen Sants Peter & Paul er turristernes favorit, det gamle rådhus, borgen Špilberk og Skt Jakobs kirke i bykerne er bare få attraktioner i den spændende storby. Så ikke at nævne den flotte bymidte med smukt dekorede bygninger og store indkøbsgader. Med et feriehus i Mähren kan I holde ferie og tilfredstille alle i familien. Søger I en lidt mindre by, så planlæg en tur til Břeclav, som er den sydligste by i Mähren. Omringet af skøn natur og med en hyggelige centrum er der nok at lave under jeres besøg i byen.