Attraktioner i Nordmähren

Elsker I ferier med en masse aktivudfoldelse i naturen så er et feriehus i Nordmähren lige noget for jer. Lige meget hvor I bevæger jer hen, befinder I jer en skøn natur med bjerge, bakker, floder og en masse historie. En ferie i Tjekkiet er attraktivt både sommer og vinter – området omkring Mähren er specielt kendt for sine fantastiske skisportsteder og gode vandrestier, som vil lede jer forbi vidunderlige udsigter.

Tag på skiferie i Tjekkiet

 

Feriehus i Nordmährens natur

Med et feriehus I Mähren kan I koble helt af fra arbejdet der hjemme – her er der højt til loftet og plads til alle.  I den friske luft kan I udforske terrænet med vandreskoene snøret, på den tohjulede eller på ski. Tag på opdagelse på Tjekkiets næsthøjeste bjerg Praděd, som ovenikøbet er det område i Nordmähren med størst snegaranti. Eller I kan køre en tur til Jesenik, som er et skovrigt og fredet naturområde. Ikke langt fra Jesenik ligger et naturfænomen uden lige – besøg kalkhulerne Na Pomezi og Na Spicaku, som imponerer selv den største naturentusiast.  De dybe huler med snoede kalkgange er dekoreret med store marmorkrystaller og er et sjældent natursyn. Ønsker I at besøge hulerne, så husk en varm trøje for selvom det er varmt udenfor, så er der kun 7-9 grader nede i hulerne.

Spændende kultur på jeres ferie til Mähren

Det er sjældent, I finder et land, der rummer så meget natur, kultur og historie – men det er hvad en ferie i Tjekkiet kan tilbyde. Den nordlige by Opava er en tjekkisk perle uden lige - domineret af middelalderlige og historiske bygninger og monumenter samt arkitektoniske bygninger kommer I ikke til at kede jer, når I besøger den skønne by. På en tur rundt i byen vil I blive ledt forbi spetakulære pladser og kirker, så ikke at nævne byens kulturelle tilbud såsom det folkekendte teater, helligdagsfesterne, byens kunst, film, littereatur og musik. Trænger I til at komme lidt længere væk fra jeres feriehus i Mähren, så besøg renæssanceslottet i Šternberk eller det smukke gule slot i Kravaře, der helt klart er en køretur værd.

Ny ferien i Tjekkiet i et Novasol feriehus

 

Aktiv ferie i Nordmähren

Smid hæmningerne og tag på opdagelse i de ualmindelige mange aktiviteter, der er i jeres feriehusområde. Velke Losiny er et attraktivt område både sommer og vinter – i vinteren kan I suse ned af løjperne på ski og om sommeren vil en vandre eller cykeltur være et hit. Afslut dagen med en tur i Velke Losiny termiske bade, hvor I kan få musklerne og sindet til at slappe helt af efter en lang dag udendørs. Når I lejer et feriehus med NOVASOL, er I garateret gode priser og fleksible ordninger.